Beşir, neden devamlı ben ban aldıktan sonra piyasaya çıkıp erkeklik yapıyorsunAaa yine mi ban nereye gittin ya
cevap için ban alman lazım merak ediyorsan cevabı hemen kavga edelimBeşir, neden devamlı ben ban aldıktan sonra piyasaya çıkıp erkeklik yapıyorsun![]()
selamlar başkanımSelamlar
Shsjjsjsjsj bağırttıcevap için ban alman lazım merak ediyorsan cevabı hemen kavga edelim![]()
Selam arkadaşlar Bilecik valisi olarak tüm Bilecik leri şehire davet ediyoruzMerhabalar;
Forum genel sohbet alanı burasıdır.
Oyun içerisinde ki sohbet kuralları bu başlık altında da geçerlidir.
Küfür, argo, hakaret, din, dil, ırk, siyaset vb ortamı bozacak içerikler yasaktır.
Keyifli sohbetler.
Kanka para verirsen gelirim. Şehir sıralamasında da 1. Sıradayım şuan herşey yaparımSelam arkadaşlar Bilecik valisi olarak tüm Bilecik leri şehire davet ediyoruz
Herseyi mi ?Kanka para verirsen gelirim. Şehir sıralamasında da 1. Sıradayım şuan herşey yaparım
Detaylar önemli , ona göre yani sjsjjsjHerseyi mi ?
Açtım, şimdi pet şişeyi kestim çay içyorumİftarı açtınız mı saatlerdir bekliyoruz hadi vergi kasın
Şişenin markası saka miAçtım, şimdi pet şişeyi kestim çay içyorum
Afiyet olsunAçtım, şimdi pet şişeyi kestim çay içyorum
nerden bildinŞişenin markası saka mi
sağol gardaşım gel beraber olsun dicemdeAfiyet olsun
Öyle mi cano abinle magarsusa yalvarmadiniz mi sonra ben sizi sakız gibi çiğnemedim mi aylarcaİnternetimin bitmek üzere olduğu bir ana denk geldiniz yine iyisiniz kalanını sizlere laf anlatmakla harcayamam. İnternetime yazık başka zamana devam inşallah diyelim.
(Hala Berat Diyorsunuz ya bu ismin olduğu hiç bir cümleyi ciddiye almıyorum kusura bakmayın)
Gitmiyorum yeğenim sana bir çizgi atmadan@sakaahmet3419 ne zaman gidiyorsun hafi