Ve aleykümselamSelamın aleyküm
Ve aleykümselamSelamın aleyküm
Nasılsın hocamVe aleykümselam
Nabıyon ciğerimAdamlar taşı duyunca foruma akın ettiler keşke hep bu kadar aktif olsa forum![]()
Bana hırs yaptırdın şehir alanından ayrılmıyorumNabıyon ciğerim![]()
Bende şaşırdım hocam vallaAdamlar taşı duyunca foruma akın ettiler keşke hep bu kadar aktif olsa forum![]()
Forum kullanmaya alışık değilim be reis yeni yeni alışıyorumAdamlar taşı duyunca foruma akın ettiler keşke hep bu kadar aktif olsa forum![]()
Alış çıkamazsınForum kullanmaya alışık değilim be reis yeni yeni alışıyorum![]()
Hayırlısı diyelim sahuru bekleyen kaç kişi var benim gibiAlış çıkamazsınoyundan çok foruma bakarsın
Valla hocam yarın okul varHayırlısı diyelim sahuru bekleyen kaç kişi var benim gibi
Bende artık öyle his var hocam kuran okurken bile mesaja bakıyorumAlış çıkamazsınoyundan çok foruma bakarsın
Benim de var ya ama alıştım 3-4 saat uyuma ile güne geçirmeyeValla hocam yarın okul var![]()
Allah kabul etsin kankam ama yemeğin yanına atıştırmalık gibisin mesajlara bakmayıBende artık öyle his var hocam kuran okurken bile mesaja bakıyorum![]()
Eyvallah reis valla hocam arkadaşla dışarıda vergi ve forumda sohbet ediyorum camide vergi kasıyorum yemek yapıyorum oyun oynuyorumAllah kabul etsin kankam ama yemeğin yanına atıştırmalık gibisin mesajlara bakmayı![]()
Ben ruh gibi oluyorum reis yaBenim de var ya ama alıştım 3-4 saat uyuma ile güne geçirmeye
Çok şükür reis iyidir swni sormalıNasılsın hocam
Çokta şey yapmamak lazımBana hırs yaptırdın şehir alanından ayrılmıyorum![]()
Allaha şükür hocamÇok şükür reis iyidir swni sormalı
Ruhsuz olmaktan iyidir be reisim of of bide okul varBen ruh gibi oluyorum reis ya
Önce onu yazmayı öğren sonra bana laf yetişirtirGoogle.com/sundires