Çek bu arkadaşıda Tutunamıyor galiba sorunları var partisinleBiz alenen davet ediyoruz bizden giden olmuyor sjkdkdkdkdkd
Sanırsam öğrenebilmek için her yolu deniyorlar.
Çokta gizlemedik ama neyseSanırsam öğrenebilmek için her yolu deniyorlar.
@Ahmett EROL u çekecem ben gelsin oda tutunamayan darbe yiyen bir kardeşimizÇek bu arkadaşıda Tutunamıyor galiba sorunları var partisinle
Vermemmmmmm@Ahmett EROL u çekecem ben gelsin oda tutunamayan darbe yiyen bir kardeşimiz
Ne koparirsak kar jxjsjs@Eren Bahti ne duysan seni memnun eder başkanım
Bu üstün başarından dolayı adaylık dönemin olursa sana atacağım oyumuNe koparirsak kar jxjsjs
Sözmü bak geri donme sonraBu üstün başarından dolayı adaylık dönemin olursa sana atacağım oyumu
Tamam söz ss al sakla seversiniz böyle işleri.Sözmü bak geri donme sonra
Napalim yani ucu bize dokunuyorsa istemedigimiz seylerin bende geri koymam yaniTamam söz ss al sakla seversiniz böyle işleri.
Size dokunan uç nedir tam olarak anlamadım benNapalim yani ucu bize dokunuyorsa istemedigimiz seylerin bende geri koymam yani
Çok doğru yoldasın aynen devam en doğrusuSonra bir kaç arkadaş forumda yaygara çıkarıyor ben yapmadim etmedim diye ama kanitli iste
Senide gorucez bakalim bir haksizliga felan gel her tarafa ss cikarirsin gibiÇok doğru yoldasın aynen devam en doğrusu
Tanırsın zamanla İyi oyunlarSenide gorucez bakalim bir haksizliga felan gel her tarafa ss cikarirsin gibi
Eren sus az abim yaSenide gorucez bakalim bir haksizliga felan gel her tarafa ss cikarirsin gibi
Sana cekmisiz abim ne yapalimEren sus az abim ya
Gelmem naber efe@Ahmett EROL u çekecem ben gelsin oda tutunamayan darbe yiyen bir kardeşimiz