Seçimden sonra başlar olaylar hazır sessizken tadını çıkarmak lazımYok be sessizlik bana göre değil bi yerden sonra sıkıcı oluyor olaylar olsun rekabet duygusu uyansın biraz
Seçimden sonra başlar olaylar hazır sessizken tadını çıkarmak lazımYok be sessizlik bana göre değil bi yerden sonra sıkıcı oluyor olaylar olsun rekabet duygusu uyansın biraz
Geri sayıma başlayalım o zamanSeçimden sonra başlar olaylar hazır sessizken tadını çıkarmak lazım![]()
aleyküm selamSelamin aleykum
SelamSelamm
Kral selam sağlam bir darbe yedin mi birisinden sana yardımcı olayım hemen partilerin analizleri bende mevcut özet geçerimNedense hiç bir partiye ısınamadım 1 parti hariç insanlar hep kendilerini düşünüyor herkesin arkasından yalan dolan işler çeviriyorlar gözlem yaptıgım partiler gelende iç savaş var bazı partiler anlaşamıyor aralsrındaki makam mevki işlerini bazı başkanlar ve parti başkanları vali belediye başkanları görevlerini yerine getirmiyor bu gibi konuları gözden geçirilmesi ve adaletli bir oyun için gerekli görevini yapmayan başkanlar valiler oyunda hiç bir ceza verilmiyor oyunda adalet sistemi ve cezalar caydırıcı oldugu için kimseye uygunlanmıyor gözlemlerim neticesinde incelemeler yaptıgımda 1 parti hariç bu kuralları kendi içlerinde uyguluyor herkes kendi içindeki başkanlarını bir kez olsa sorsun derim toplantılar yapılmasını isterim sorun varsa çözülmesini için gerekli adımlar atılması lazım tüm partiker için geçerli ben herzaman adaletden yana oldum ve olmayada devam edecegim kesinlikle beni yanlış anlamayın sadece hiç bir kimsenin arkasından iş çevirmesini istemem o kadar
SAYGILARIMLA ARZ EDERİM
misal altınok ve tutunamayanlar partisinde her türlü alavere dalavere mevcuttur kadir ve fatih asla başkanlığı kendi rızasıyla bırakmaz yani yeter başarıya doyduk başka arkadaşlarda dursun demez bu tarz parti analizleri istersen yardımcı olabilirimNedense hiç bir partiye ısınamadım 1 parti hariç insanlar hep kendilerini düşünüyor herkesin arkasından yalan dolan işler çeviriyorlar gözlem yaptıgım partiler gelende iç savaş var bazı partiler anlaşamıyor aralsrındaki makam mevki işlerini bazı başkanlar ve parti başkanları vali belediye başkanları görevlerini yerine getirmiyor bu gibi konuları gözden geçirilmesi ve adaletli bir oyun için gerekli görevini yapmayan başkanlar valiler oyunda hiç bir ceza verilmiyor oyunda adalet sistemi ve cezalar caydırıcı oldugu için kimseye uygunlanmıyor gözlemlerim neticesinde incelemeler yaptıgımda 1 parti hariç bu kuralları kendi içlerinde uyguluyor herkes kendi içindeki başkanlarını bir kez olsa sorsun derim toplantılar yapılmasını isterim sorun varsa çözülmesini için gerekli adımlar atılması lazım tüm partiker için geçerli ben herzaman adaletden yana oldum ve olmayada devam edecegim kesinlikle beni yanlış anlamayın sadece hiç bir kimsenin arkasından iş çevirmesini istemem o kadar
SAYGILARIMLA ARZ EDERİM
mesela adin partisi çok mülayimdir enseye vur al ekmeği orada biraz zaman geçirip puan kasıp online olduktan sonra hemen vekil bakan olabilirsin çok tatlı insanlar herkese güvenirler hiç argo konuşmazlar kavga etmezler aralarında tek sinsi insan bekircandır oda zamanında çok darbe yedi askjfkldflksdglksmisal altınok ve tutunamayanlar partisinde her türlü alavere dalavere mevcuttur kadir ve fatih asla başkanlığı kendi rızasıyla bırakmaz yani yeter başarıya doyduk başka arkadaşlarda dursun demez bu tarz parti analizleri istersen yardımcı olabilirim
Sen şimdi Burada oyunu ve sistemi mi eleştirdin kral anlamadıkNedense hiç bir partiye ısınamadım 1 parti hariç insanlar hep kendilerini düşünüyor herkesin arkasından yalan dolan işler çeviriyorlar gözlem yaptıgım partiler gelende iç savaş var bazı partiler anlaşamıyor aralsrındaki makam mevki işlerini bazı başkanlar ve parti başkanları vali belediye başkanları görevlerini yerine getirmiyor bu gibi konuları gözden geçirilmesi ve adaletli bir oyun için gerekli görevini yapmayan başkanlar valiler oyunda hiç bir ceza verilmiyor oyunda adalet sistemi ve cezalar caydırıcı oldugu için kimseye uygunlanmıyor gözlemlerim neticesinde incelemeler yaptıgımda 1 parti hariç bu kuralları kendi içlerinde uyguluyor herkes kendi içindeki başkanlarını bir kez olsa sorsun derim toplantılar yapılmasını isterim sorun varsa çözülmesini için gerekli adımlar atılması lazım tüm partiker için geçerli ben herzaman adaletden yana oldum ve olmayada devam edecegim kesinlikle beni yanlış anlamayın sadece hiç bir kimsenin arkasından iş çevirmesini istemem o kadar
SAYGILARIMLA ARZ EDERİM
ayrıca kral sağlığın için 3 beyazdan uzak duruyorsan burdada 3 kişiden uzak duracan onların olduğu yere gitmeyecen @Kaan Yüksel @M-D @Sado55 bu arkadaşlara dikkat etmen gerekiyor her an yarı yolda bırakılma garantilisinNedense hiç bir partiye ısınamadım 1 parti hariç insanlar hep kendilerini düşünüyor herkesin arkasından yalan dolan işler çeviriyorlar gözlem yaptıgım partiler gelende iç savaş var bazı partiler anlaşamıyor aralsrındaki makam mevki işlerini bazı başkanlar ve parti başkanları vali belediye başkanları görevlerini yerine getirmiyor bu gibi konuları gözden geçirilmesi ve adaletli bir oyun için gerekli görevini yapmayan başkanlar valiler oyunda hiç bir ceza verilmiyor oyunda adalet sistemi ve cezalar caydırıcı oldugu için kimseye uygunlanmıyor gözlemlerim neticesinde incelemeler yaptıgımda 1 parti hariç bu kuralları kendi içlerinde uyguluyor herkes kendi içindeki başkanlarını bir kez olsa sorsun derim toplantılar yapılmasını isterim sorun varsa çözülmesini için gerekli adımlar atılması lazım tüm partiker için geçerli ben herzaman adaletden yana oldum ve olmayada devam edecegim kesinlikle beni yanlış anlamayın sadece hiç bir kimsenin arkasından iş çevirmesini istemem o kadar
SAYGILARIMLA ARZ EDERİM
Nedense hiç bir partiye ısınamadım 1 parti hariç insanlar hep kendilerini düşünüyor herkesin arkasından yalan dolan işler çeviriyorlar gözlem yaptıgım partiler gelende iç savaş var bazı partiler anlaşamıyor aralsrındaki makam mevki işlerini bazı başkanlar ve parti başkanları vali belediye başkanları görevlerini yerine getirmiyor bu gibi konuları gözden geçirilmesi ve adaletli bir oyun için gerekli görevini yapmayan başkanlar valiler oyunda hiç bir ceza verilmiyor oyunda adalet sistemi ve cezalar caydırıcı oldugu için kimseye uygunlanmıyor gözlemlerim neticesinde incelemeler yaptıgımda 1 parti hariç bu kuralları kendi içlerinde uyguluyor herkes kendi içindeki başkanlarını bir kez olsa sorsun derim toplantılar yapılmasını isterim sorun varsa çözülmesini için gerekli adımlar atılması lazım tüm partiker için geçerli ben herzaman adaletden yana oldum ve olmayada devam edecegim kesinlikle beni yanlış anlamayın sadece hiç bir kimsenin arkasından iş çevirmesini istemem o kadar
SAYGILARIMLA ARZ EDERİM
@34KRAL34. beni tanır ya öyle birisi olmadığımı bilir.sayın Magarsusun asparagas haberlerine inanmaz.ayrıca kral sağlığın için 3 beyazdan uzak duruyorsan burdada 3 kişiden uzak duracan onların olduğu yere gitmeyecen @Kaan Yüksel @M-D @Sado55 bu arkadaşlara dikkat etmen gerekiyor her an yarı yolda bırakılma garantilisin
kütahya ss ini attırma buraya şimdi seni kaç gündür tanıyor kral@34KRAL34. beni tanır ya öyle birisi olmadığımı bilir.sayın Magarsusun asparagas haberlerine inanmaz.
saygılarımla.
kütahya deme anısı var kardeşimkütahya ss ini attırma buraya şimdi seni kaç gündür tanıyor kral