forum boşluklara düşmüş ses seda yoktu.Az bulunayım dedim.Benlik hiçbir sorun yok![]()

forum boşluklara düşmüş ses seda yoktu.Az bulunayım dedim.Benlik hiçbir sorun yok![]()
yapmadıklarıyla övünmeye çalışan bir seni gördümm![]()
kadir gibi laf götüren degilim.Gerekliyse selamın kendin iletirsinNeyse , gırıg a selam söyle. Arv.
evett sesizdi ama iyidi az dinlendikforum boşluklara düşmüş ses seda yoktu.Az bulunayım dedim.![]()
biraz mesai yapalım böyle sessiz sedasız olmuyorevett sesizdi ama iyidi az dinlendik![]()
Şuan sakın bı sure boyle olur burayi eğlenceli yapanlar tatilde şuanbiraz mesai yapalım böyle sessiz sedasız olmuyor![]()
Çayımı kap gel oluşş hadikadir gibi laf götüren degilim.Gerekliyse selamın kendin iletirsin![]()
ban yiyenler dönüşü bekliyorum baya heycan katacakŞuan sakın bı sure boyle olur burayi eğlenceli yapanlar tatilde şuan![]()
Yeni banlar yakin deseneban yiyenler dönüşü bekliyorum baya heycan katacak![]()
Bak bu banada supriz oldubayaa bayaa![]()
Aldım, hadi koş dediğimi yapsevimden izin al sonra gel![]()
senin kadar tecrübe sahibi olmadık kadir.Başkalarından aldın emirle devam etAldım, hadi koş dediğimi yap
Ne zaman geliyor milli harakat marek ettim desenin kadar tecrübe sahibi olmadık kadir.Başkalarından aldın emirle devam etgel al al götür çok duydun için tranva olmuş sana
mxxmsm
Sana 2 tane matematik-1 sorusu?senin kadar tecrübe sahibi olmadık kadir.Başkalarından aldın emirle devam etgel al al götür çok duydun için tranva olmuş sana
mxxmsm
milli harekat sonsuz bende sancak şuanlık devammNe zaman geliyor milli harakat marek ettim de
Sancakda degilmiydin senn![]()
kadir sayısalın zayıfsa gel ögretimm.Sana 2 tane matematik-1 sorusu?
2x4=?
4x2=?
Bunları eksiksiz cevaplarsan 1 milyar oyun parası
Mh umutulmaz sancak neferi yaz bencemilli harekat sonsuz bende sancak şuanlık devamm
1 milyar az para değil cavapla nolucakkadir sayısalın zayıfsa gel ögretimm.![]()