Rahatsızdım anca dönebildim kusura bakmaYa özele bak be mesajıda görmüyorsun
Rahatsızdım anca dönebildim kusura bakmaYa özele bak be mesajıda görmüyorsun
EfendimSkkskskskskkskskksksmsmsm gırıg
kızıl olmuşsunuz tutunamayanlar politası yürütelemedi mi reis baş kaldıranlara talibtinizYa özele bak be mesajıda görmüyorsun
biz hep kızıldık hikmetciğim geçmişimizi bir araştır sonra gelkızıl olmuşsunuz tutunamayanlar politası yürütelemedi mi reis baş kaldıranlara talibtiniz
Sen koş bana ilkönce çay kap gel bakim. şamarlamak senin neyine@KadirBey. meşgul zamanımda goy goy yapıyordun gel şimdi musaitim şamarlıyım senişuandada kaçıyorsun bir çıkta göreyim xvdvzvxdvx
kızıll severimbiz hep kızıldık hikmetciğim geçmişimizi bir araştır sonra gel![]()
eskiler bi hasıl benim için boş şuan şamarlama degişti çayı ben koyarım sen getir kadirSen koş bana ilkönce çay kap gel bakim. şamarlamak senin neyinesen kısa donla gezerken ben abilerini şamarlıyordum lsksks
sevmeyen ölsünkızıll severim![]()
Koçum sen neyce konuşuyon laeskiler bi hasıl benim için boş şuan şamarlama degişti çayı ben koyarım sen getir kadir![]()
kadir laf bulamayınca şaçmalama laaKoçum sen neyce konuşuyon la![]()
Hikmet cahil rolü yapmıyorsun değil mikadir laf bulamayınca şaçmalama laa![]()
*hıkmetHikmet cahil rolü yapmıyorsun değil mi![]()
rol yapcak birşey yok cahiliyeti temsil ettinden senden daha iyisi görmedimHikmet cahil rolü yapmıyorsun değil mi![]()
Yav Kadir bi sus her yerde konuşup duruyorsun safi rüzgarsın sadece*hıkmet
dur laa bld ugraşıyomm geldimm*hıkmet
Ksksksksmsmsmms hıkmetı anlamaya çalışıyorum durYav Kadir bi sus her yerde konuşup duruyorsun safi rüzgarsın sadece
Anlayamazsın o yüzden sus diyorum anla beni nxkdlsşsşsKsksksksmsmsmms hıkmetı anlamaya çalışıyorum dur![]()