O ayrı sen ayrı sen o olman için çok ugraşman lazım daha yolun çok kendini yormasinan isteyince aç sen boşver![]()
asfdkjlaslkfjsdklgsdkgsg bombasın ya gırıg sen harbi diyorumO ayrı sen ayrı sen o olman için çok ugraşman lazım daha yolun çok kendini yorma
2 mekana götürdü diye rollere girmiş aklşsdalksdasdO ayrı sen ayrı sen o olman için çok ugraşman lazım daha yolun çok kendini yorma
Senin hatrın var eski dostuz acarızBen istiyorum diye parti açan kimse yok kendimi çok lonely hissediyorum şu an
Ldldldösöösösmsmösmsmsm2 mekana götürdü diye rollere girmiş aklşsdalksdasd
KdkdkdkkdkdkkdkdkdkdkdkkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkkddSenin hatrın var eski dostuz acarız
Şaşırtmadı gene bu gırıgSenin hatrın var eski dostuz acarız
Kadir abi nasılsınŞaşırtmadı gene bu gırıg
bir cisim yaklaşıyorSenin hatrın var eski dostuz acarız
Biz götürdügü veya gittigimiz mekanlara göre değil biz dostluguna bakarız bahsettigin rollere girmeyi bilmeyiz herkesle bir tutma beni2 mekana götürdü diye rollere girmiş aklşsdalksdasd
bilgemide böyle kandırmışın herhaldeBiz götürdügü veya gittigimiz mekanlara göre değil biz dostluguna bakarız bahsettigin rollere girmeyi bilmeyiz herkesle bir tutma beni
Dostum o dostun cinsiyeti olmaz siz hemen başka kelimelerle anlatıyonuz işinize geldiği gibiŞaşırtmadı gene bu gırıg
Sağol kardeşim sen nasılsınKadir abi nasılsın
Seni ilgilendiren bir konu olsaydı bu bilmen gerekirdibilgemide böyle kandırmışın herhalde![]()
Gırıg anlattıgımız bişe yok yavrucum. Sen ne anlıyorsun kiDostum o dostun cinsiyeti olmaz siz hemen başka kelimelerle anlatıyonuz işinize geldiği gibi
Allaha şükür kadir hocam okuldan spora gidiyoruz sizde işler nasılSağol kardeşim sen nasılsın
alper sslerin önüme düşüyor habire bende diyorum bana niye atıyorsunuz diye ama bilgem atmayı seviyor ne yapayımSeni ilgilendiren bir konu olsaydı bu bilmen gerekirdi
Tabi tabi sanki hiç olmayan bir şeyi olmuş gibi ilk defa anlatmıyonuz hemen sapık vs gibi tanımlar kullanmaktan hiç geri durmuyonuzGırıg anlattıgımız bişe yok yavrucum. Sen ne anlıyorsun ki![]()
Biz öyle birşey mi dedik şimdi @MAGARSUSTabi tabi sanki hiç olmayan bir şeyi olmuş gibi ilk defa anlatmıyonuz hemen sapık vs gibi tanımlar kullanmaktan hiç geri durmuyonuz