günaydın sayın oyun başkanım hayırlı görevler diliyorumgünaydın cümleten ahali
günaydın sayın oyun başkanım hayırlı görevler diliyorumgünaydın cümleten ahali
sever misin
içerrrr misiğnn?![]()
Sever misin TUBORG ?
youtube.com
Geçen gün yediğin kebap boğazında kalsın bidahakine dayakta vargünaydın sayın oyun başkanım hayırlı görevler diliyorum
rakımenin adamımısın başkanım doğruyu söyleiçerrrr misiğnn?
Çok gezme buralarda. Oyun başkanı denetime çıktı görmesin seni.
Ben işimi yapıyorum hiç bekleyen para transferi yokÇok gezme buralarda. Oyun başkanı denetime çıktı görmesin seni.
incinin parasını onayla @Ömer GÜVEN 2 şehir boşalmış atama yap çabuk !Ben işimi yapıyorum hiç bekleyen para transferi yok![]()
Umarım bizim şehir belediye başkanıda acilen istifa eder bekliyorum meraklaincinin parasını onayla @Ömer GÜVEN 2 şehir boşalmış atama yap çabuk !
Niye noldu kim ki oUmarım bizim şehir belediye başkanıda acilen istifa eder bekliyorum merakla
Başkanla vekil hiç bir şekilde destek olmuyor ben geldiğimde 0 daydı tek başıma az buz yükselttik hiç bişe yapmamış yargı ittifakındaki iki başkandaNiye noldu kim ki o
Kim onlar ya. Ne demek çalışmazlar. Acil oyun başkanına durumu iletmelisin.Başkanla vekil hiç bir şekilde destek olmuyor ben geldiğimde 0 daydı tek başıma az buz yükselttik hiç bişe yapmamış yargı ittifakındaki iki başkanda
Valla anlamadım magarsus başkanın haberi var birisi yargı ittifakındanmış birisi bağımsızlar ittifakı iki ittifakla al birini vur ötekineKim onlar ya. Ne demek çalışmazlar. Acil oyun başkanına durumu iletmelisin.
Normalde içişleri bakanı takip kontrol etmesi gerekir ama kendisi makamda sadece oturmakla meşgul. O yüzden @MAGARSUS başkana ilet kanka
Oyuncu adları ne.Valla anlamadım magarsus başkanın haberi var birisi yargı ittifakındanmış birisi bağımsızlar ittifakı iki ittifakla al birini vur ötekine
Keisuke Honda. Milli Harekatı parti yöneticisi belediye başkanı vekil ise BİLGEKAĞAN12 siyah sancaktan odaOyuncu adları ne.
benim yok haberim kral ne zaman oldu dur hemen ortaya atma lkjasdkljaskldaValla anlamadım magarsus başkanın haberi var birisi yargı ittifakındanmış birisi bağımsızlar ittifakı iki ittifakla al birini vur ötekine
Sksjsk şimdi oldu ya başkanım ondan dedimbenim yok haberim kral ne zaman oldu dur hemen ortaya atma lkjasdkljasklda