AleykümselamSelamun aleykum herkese iyi geceler
AleykümselamSelamun aleykum herkese iyi geceler
Sn. Oyun başkanım, oyunda yoktum malum keza forumda da geçmek üzere olan oyun başkanlığınızı canı gönülden kutluyorum. Ob koltuğu size yakışmış, kendim olmuş kadar mutlu oldumve aleyküm selam
Sağolasın dostum bizde sizleri görmeyi özlemişiz tekrardan döndüğünüze sevindim hoş geldiniz sefalar getirdiniz renk getirdinizSn. Oyun başkanım, oyunda yoktum malum keza forumda da geçmek üzere olan oyun başkanlığınızı canı gönülden kutluyorum. Ob koltuğu size yakışmış, kendim olmuş kadar mutlu oldum
Teşekkürler sn oyun başkanım, bizde geldiğimize mutlu olduk. Dostluk bakiSağolasın dostum bizde sizleri görmeyi özlemişiz tekrardan döndüğünüze sevindim hoş geldiniz sefalar getirdiniz renk getirdiniz
Ali Ergün kardeşimde hoş gelmiş onada selamlarımı iletiyorum adamın dibi <3Teşekkürler sn oyun başkanım, bizde geldiğimize mutlu olduk. Dostluk baki![]()
Ali Ergün, kardeşimin dönmesi çok iyi oldu. Rekabet isteniyorsa oyunda, rekabetçi bir adam geldi. İletirim oyun başkanım teşekkürlerAli Ergün kardeşimde hoş gelmiş onada selamlarımı iletiyorum adamın dibi <3
Slm ayazOf canım Of sıkılıyor
SlmSlm ayaz
Naber yarın senle takilak burda ban yeme anladin sen
He? Sen git bana eş bul eş eşşiz kaldım yeni aya giricez hadiNaber yarın senle takilak burda ban yeme anladin sen![]()
Ayarli hepsiHe? Sen git bana eş bul eş eşşiz kaldım yeni aya giricez hadi
Eeeee söyle o zaman o kadar yazacağınaAyarli hepsi![]()
Yiğite sor ben bilmiyom tam ahahEeeee söyle o zaman o kadar yazacağına
Yiğit normalde benle olucaktı o erken yatıyor bana 7-8-9 kadar uyanık biri olması gerekiyorYiğite sor ben bilmiyom tam ahah
Sabah mı oYiğit normalde benle olucaktı o erken yatıyor bana 7-8-9 kadar uyanık biri olması gerekiyor
Aklımda vardıda işte sabaha kadar uyanık kalan yokSabah mı oHiç uyuma Ayaz daha iyi
Allah korusun sen git bana eş bul burada yazacağına@Sevim AYDIN la ayaz eş olsun ozmn ikiside uyumuyo nede olsa![]()
Ooo paşa sabahlıcan demek rekabeti severimYiğit normalde benle olucaktı o erken yatıyor bana 7-8-9 kadar uyanık biri olması gerekiyor