Altınok ss tutuyor sizde çok dün beni sslerde tehdit ediyordunherkes plan yapmış benim haberim yok ss lerim varsa atsana kanka foruma birisine sövdüğüm falan az gülüp eğleneyim![]()
Altınok ss tutuyor sizde çok dün beni sslerde tehdit ediyordunherkes plan yapmış benim haberim yok ss lerim varsa atsana kanka foruma birisine sövdüğüm falan az gülüp eğleneyim![]()
ben ne zaman ss attım foruma banane atan olursa karşılıgını misliyle veririm ama arşiv bol sıkıntı yok tolga57den tut memole kadar herkesin var arada açıp gülüp eğleniyoruz bizAltınok ss tutuyor sizde çok dün beni sslerde tehdit ediyordunsalla bakım bi ss Sonra ban ye
mesela senin bi tane yön verdiğin var tam bomba aslşdkasşlkdşlasdaAltınok ss tutuyor sizde çok dün beni sslerde tehdit ediyordunsalla bakım bi ss Sonra ban ye
Kesin tadından yenmez o atsana buraya herkes görsün rezilliğimimesela senin bi tane yön verdiğin var tam bomba aslşdkasşlkdşlasda
cengiz şu sizin partide en son bi ajan bıraktım adam kayboldu bulamıyorum bi yardımcı olsana sana zahmet ya foruma kayıp ilanı verdik geçen hafta 2 kişi yazdı 4 kişi daha kayıpKesin tadından yenmez o atsana buraya herkes görsün rezilliğimi![]()
Not edin nottt insan ajanını kaybeder mi sjskzkskskcengiz şu sizin partide en son bi ajan bıraktım adam kayboldu bulamıyorum bi yardımcı olsana sana zahmet ya foruma kayıp ilanı verdik geçen hafta 2 kişi yazdı 4 kişi daha kayıp
biz sizi buluruz dedik yeni hesapla geldiler kaybettikNot edin nottt insan ajanını kaybeder mi sjskzksksk
Tüh çip takın çip jsjzkskmsbiz sizi buluruz dedik yeni hesapla geldiler kaybettik
sen dislaykkkk atmışsın üzüyorsun bak beniTüh çip takın çip jsjzkskms
Ben sana nerde dislaykkkk atmışım yapmadım kisen dislaykkkk atmışsın üzüyorsun bak beni
Sizn partiye de atacam 2 adam durBen sana nerde dislaykkkk atmışım yapmadım ki
Göndersene hemen çok eğlenceliSizn partiye de atacam 2 adam dur
Gene mi geldin sen
Sanane bundan snkasjsjajaGene mi geldin sen
ecem yeni partin hayırlı uğurlu olsun başarılar
Dolandırıcısın senSanane bundan snkasjsjaja