İyiyim başkanım siz nasılsınızHoşbuldum merhaba nasılsınız
Sevindik sizi burda gordugumuze
İyiyim başkanım siz nasılsınızHoşbuldum merhaba nasılsınız
2 sene öncemi vardın sen kral tanıyamadımda ? 2 senedir altınoktayım bilgin olsunSevindim senin adına. Turan partisini ne zaman kuruyorsun?
Bende iyiyim çok teşekkür ederimİyiyim başkanım siz nasılsınız
Sevindik sizi burda gordugumuze![]()
Börüden anlaman lazımdı aslında2 sene öncemi vardın sen kral tanıyamadımda ? 2 senedir altınoktayım bilgin olsun![]()
Börüden anlaman lazımdı aslında![]()
Çok sevdiğim burak sjsjsjBörüden anlaman lazımdı aslında![]()
Seda ablaya selamlarımı iletirsin o zaman o da birer Börü![]()
![]()
![]()
2 sene olmuş işte ordan kalan tek hatıra tomris oda yanımızda
![]()
İkinizde birbirinizi çok severdiniz şimdi herkes çıkarcı olmuş kardeşimÇok sevdiğim burak sjsjsj
Çok sevdiğim burak sjsjsj
Zabaaa kadarr dkdkdk
Bundan sonra iki banda bir gözün aydın diyecem sonraki banın kalkınca haber et gözün aydın diyimBanım kalktı
Bu sefer uzun süre almamaya çalışacağımBundan sonra iki banda bir gözün aydın diyecem sonraki banın kalkınca haber et gözün aydın diyim![]()
İnanalım mı buna canımBu sefer uzun süre almamaya çalışacağım
Kekrkrkr pekte inanmayın abla yarına yine ban alırım gibiİnanalım mı buna canım
Kglfkhşfşg işte gerçekçi bakış açısı, i̇şte cesaret, işte ferasetKekrkrkr pekte inanmayın abla yarına yine ban alırım gibi
JdjrkrktktktKglfkhşfşg işte gerçekçi bakış açısı, i̇şte cesaret, işte feraset
Ayaz aklın varsa 1 ay ban alma. Darbe marbe olur arkadaşlarina sorarsın noldu başliyor muyuz meclisi aldık mı diyeKekrkrkr pekte inanmayın abla yarına yine ban alırım gibi
Emmemdkrn abi işte öyle bir sıkıntı var ama benimde sağ sol belli olmuyorAyaz aklın varsa 1 ay ban alma. Darbe marbe olur arkadaşlarina sorarsın noldu başliyor muyuz meclisi aldık mı diye![]()