Selam kontörüm bitti. Karşıdaki Rüstem abinin cafesinden bedava WiFi takılıyorum. Burada sınırsız çikotayt İnternet var ve bedavaDur az kadiri arıyorum
Selam kontörüm bitti. Karşıdaki Rüstem abinin cafesinden bedava WiFi takılıyorum. Burada sınırsız çikotayt İnternet var ve bedavaDur az kadiri arıyorum
1 kartonda sigara ceple misaSelam kontörüm bitti. Karşıdaki Rüstem abinin cafesinden bedava WiFi takılıyorum. Burada sınırsız çikotayt İnternet var ve bedava
Kent switch dark blu hacıladım bro.1 kartonda sigara ceple misa
@Alparslan @fettahozdemirr bununla ilgili bir yasa tasarısı sunalım kuzular havhav desin artıkEkli dosyayı görüntüle 22486
Bıçağı vuracak boynuna az kaldı. Sabrımı zorluyor.
Diyorum ona ki, havla. İnadına mee diyor.
İyiyim abiİyidir kardeşim sen nasılsın
One gardaş öyle içme onu bak michelle lastik adam falan gelirKent switch dark blu hacıladım bro.
Odadan bir girdi dayı, lastikleri bir atıyor bana görsenOne gardaş öyle içme onu bak michelle lastik adam falan gelir
Murat abinin ara geçmiş olsun de.İyiyim abi
MfmdjdmdnsjjsjsjdjdjrmdkdkxOdadan bir girdi dayı, lastikleri bir atıyor bana görsen![]()
Teli yokMurat abinin ara geçmiş olsun de.
118 80 den alTeli yok
Onun yerine forumdan geçmiş olsun demek ?118 80 den al
LdkskskskksOnun yerine forumdan geçmiş olsun demek ?
Foruma giremiyor. İnterneti bitmiş. Ayrıca hastahanede. Yılan sokmuşOnun yerine forumdan geçmiş olsun demek ?
Deme öyle kadire adam tunç çağından çıkıyorOnun yerine forumdan geçmiş olsun demek ?
Yılan sokmuşsa yapabileceğim bir şey yok interneti bittiyse foruma nasıl girdi az önceForuma giremiyor. İnterneti bitmiş. Ayrıca hastahanede. Yılan sokmuş
EkrkekrkrkeDeme öyle kadire adam tunç çağından çıkıyor
Kafiyeli anlatıyor birde msmskskkskzıksks