CB değil o Ayyıldız kopya
CB değil o Ayyıldız kopya
Ne demek kopya. Sen @CB36 ya fasulye mi dedin şimdiHayır o kopya
CB ye bir şey demiyorum sana diyorumNe demek kopya. Sen @CB36 ya fasulye mi dedin şimdi
Benle ne alakası var. Ben ayyıldız mıyım. Yada ayyıldız mı kurdumCB ye bir şey demiyorum sana diyorum
Hayır Ayyıldız deyince CB aklıma geliyor diyorsun ya yanlışı düzeltiyorumBenle ne alakası var. Ben ayyıldız mıyım. Yada ayyıldız mı kurdum
Ama öyle. Ayyıldız denilince cb gelir.Hayır Ayyıldız deyince CB aklıma geliyor diyorsun ya yanlışı düzeltiyorum
Hayır o Ayyıldız çakma orijinali Ayyıldız HareketAma öyle. Ayyıldız denilince cb gelir.
tamam işte cengiz çakma diyorsun aynı şeyHayır o Ayyıldız çakma orijinali Ayyıldız Hareket
Onu boşver sen ne zaman emekli olduntamam işte cengiz çakma diyorsun aynı şey
2 al ver yaptım bütün oyunu kendime bağladım emekli oldumOnu boşver sen ne zaman emekli oldun
Helal olsun sonunda sende başkan oldun tebrik ediyorum2 al ver yaptım bütün oyunu kendime bağladım emekli oldum
Cengiz öyle demiyor amaHayır o Ayyıldız çakma orijinali Ayyıldız Hareket
Tamam gelsin sor o da orijinalini kabul edecekCengiz öyle demiyor ama
@CB36Tamam gelsin sor o da orijinalini kabul edecek
Geldiği yeri unutmamıştır bence gereken cevabı verir
Bizde geldiğimiz yeri unutmayız biliriz ama gideceğimiz doğru yönü de iyi seçerizKimse geldiği yeri unutmaz Ama ben herkesi unuturum. Demi Talha Bey Kimlerin geldiği yeri unuttuklarını da çok iyi biliyoruz Mesela
Seni yanlış tercihlerinle baş başa bırakayım talha haberin bana çok iyi geliyor merak etme senBizde geldiğimiz yeri unutmayız biliriz ama gideceğimiz doğru yönü de iyi seçeriz
Sana yanlış bana doğru şuan senin yanında değilsem senin yanlışların yüzünden değilimSeni yanlış tercihlerinle baş başa bırakayım talha haberin bana çok iyi geliyor merak etme sen
Doğru benim yanlışım arkadaşlarını satman demi Talha bey 20 günlük adama kardeşlerinin emeğini sattın.Sana yanlış bana doğru şuan senin yanında değilsem senin yanlışların yüzünden değilim