Kanka şu telegram grubuna botları nasıl aldınız bizimkiler Roseyi boğazlayacak az kaldıSen meclis başkanı olmana rağmen henüz darbe yemediysen buda bizlerin ayıbı olsun![]()

Kanka şu telegram grubuna botları nasıl aldınız bizimkiler Roseyi boğazlayacak az kaldıSen meclis başkanı olmana rağmen henüz darbe yemediysen buda bizlerin ayıbı olsun![]()
Selam pargalıyı aradın mı. O sana yardımcı olurKıbrısta Arabam Kıbrıs vs meşhur sitelerde reklam verip oyuna oyuncu çekerim dedim. Kredi çektim sağ dreksiyon araba alırken buldum kendimi. Türkiyeye de getiremiyirum. Mağdurum
Hoşbulduk kankam. Komutanlara ulaşmaya çalışıyorum darbe için sen napıyonNapiyosun kankam hoşgeldin
Adres vereyim çay kahve içiyoz tabi kutalmış beyim kımız içerHoşbulduk kankam. Komutanlara ulaşmaya çalışıyorum darbe için sen napıyon![]()
Kutalmışın kalemini kırdım. Elbet devletin o şerefli makamından inecekAdres vereyim çay kahve içiyoz tabi kutalmış beyim kımız içer![]()
Bu seferde atakan merve olayları dinleme ihtimalimiz cok yüksekKskskskskskksksks
benzetecek başka kişi mi bulamadınBu seferde atakan merve olayları dinleme ihtimalimiz cok yüksek![]()
Oysun kanka zatenbenzetecek başka kişi mi bulamadın
Ona benzetmiş olmanız kötü oldu![]()
Və aleykum selamSelamm
NasılsınVə aleykum selam
Şükür sizler nasılsınızNasılsın
İyi hamd olsunŞükür sizler nasılsınız