hep arkanı topluyorum neyseki hallettik darbe işini@KadirBey. @Fatih Tutuk dghgasfaf
İktidar (BaşkanOnline İktidarı)Gün Gelecek Devran Dönecek İktidar Halka Hesap Verecek
Tam ss alıyodum yav direkten döndüİktidar (BaşkanOnline İktidarı)
Kardeşim subliminal mesajlar vermeGün Gelecek Devran Dönecek İktidar Halka Hesap Verecek
Nolmuş gene@M U R A T gene şamar yemişsiniz grupta dağıldınız mı ne oldu
Sabah anlatır dağların aslanları gerekeni yapmışlar aferin duydumNolmuş gene![]()
Yav sende sözde ajansın. Onlardan duyacaksak sen ne demeye ajansın be adamSabah anlatır dağların aslanları gerekeni yapmışlar aferin duydum
Çocukmu var karşında abim. Şamar vuracaklar. Güldürme. Birşey olduğuda yok. Kol kırılır yen içinde kalır. Birşey olsada sizi ilgilendirmez. Bırakın şu sözde ajancılık faaliyetlerini.@M U R A T gene şamar yemişsiniz grupta dağıldınız mı ne oldu
Abini yerim senin bennn biraz daha kendini kandırmaya devam et bişe yok diye ama güzel lafları yemişsiniz bayılarak çekirdek çinterek izliyoruz böyle devam aferin abimÇocukmu var karşında abim. Şamar vuracaklar. Güldürme. Birşey olduğuda yok. Kol kırılır yen içinde kalır. Birşey olsada sizi ilgilendirmez. Bırakın şu sözde ajancılık faaliyetlerini.
Kim bize laf etmiş aslan parçası he söyleki bizde bilelim. At hele ss leri hadi.Abini yerim senin bennn biraz daha kendini kandırmaya devam et bişe yok diye ama güzel lafları yemişsiniz bayılarak çekirdek çinterek izliyoruz böyle devam aferin abim
acemi muratt acemisinn ben senin gibi değilim beni hiçbir şekilde kışkırtıp kızdıramazsın o yüzden biraz daha kudurmaya devam edeceksin 2 gram zekasıyla aklınca kimin attığını tespit ettirecekKim bize laf etmiş aslan parçası he söyleki bizde bilelim. At hele ss leri hadi.