Ceza vermediler ne adalet bakanı ne savcı ne oyun yönetimi anlamadım ama küfür yada bir kelime yazsak ban yerizBende onu diyorum. Sığır nedamek oluyor yani, burada sana benzetme yapıyor. Ceza almalı.
Ceza vermediler ne adalet bakanı ne savcı ne oyun yönetimi anlamadım ama küfür yada bir kelime yazsak ban yerizBende onu diyorum. Sığır nedamek oluyor yani, burada sana benzetme yapıyor. Ceza almalı.
Rapor ettin mi?Ceza vermediler ne adalet bakanı ne savcı ne oyun yönetimi anlamadım ama küfür yada bir kelime yazsak ban yeriz
Ettim ama yok bir gelişme kimseden ses çıkmadı adam oyundaRapor ettin mi?
Kral problem çıkartırlarsa söyle onları şaplak manyağı yaparımTutunamayan partisi gitmeyecegim çok saygısızlar fatih başkanla berat koto başkan neden böyle davranıyorlar bilemedim
Oyundan mu etti forumdan mı ? AnlamadımEttim ama yok bir gelişme kimseden ses çıkmadı adam oyunda
Tutunamadıkları içinTutunamayan partisi gitmeyecegim çok saygısızlar fatih başkanla berat koto başkan neden böyle davranıyorlar bilemedim
Kimse bu iki başkana yapmadı oyun yönetimi beni 3 gün ban yedimKral problem çıkartırlarsa söyle onları şaplak manyağı yaparım
15.04.2025 18.04.2015Kimse bu iki başkana yapmadı oyun yönetimi beni 3 gün ban yedim
ne buu darbe koordınatlarmı15.04.2025 18.04.2015
Çok ayıp neden banladılar seni sen ne yaptın kesin birşey yapmışsındırKimse bu iki başkana yapmadı oyun yönetimi beni 3 gün ban yedim
Alındı takip. Yönleniyoruz! Hazır olunca ateş serbest mi?15.04.2025 18.04.2015
Yok ban sürem benim berat koto başkana ayıp sözlerden ötürü ban yedim 3 günne buu darbe koordınatlarmı
Ama sen haketmişsin neden ayıp şeyler yazıyorsun burada yasak var başkanım isterseniz özele geçelim sizinle oradan devam edelimYok ban sürem benim berat koto başkana ayıp sözlerden ötürü ban yedim 3 gün
Ben kendimi savundum ana adalet bana işledi onlara adalet işlemedi bende bundan sonra kendi adaletimi oyunda gösterecegim allah nasip ederse bir gün gelecek ogünÇok ayıp neden banladılar seni sen ne yaptın kesin birşey yapmışsındır
Tamam başkanım en güzelini yaparsınız siz uymayın bu tutunamayanlar partisinin hepsi cahilBen kendimi savundum ana adalet bana işledi onlara adalet işlemedi bende bundan sonra kendi adaletimi oyunda gösterecegim allah nasip ederse bir gün gelecek ogün
Altın Ok Partisi olarak bu konu hakkında araştırma yaptırıyorum. Savcı siraç başkan ile de görüşeceğim.Ben kendimi savundum ana adalet bana işledi onlara adalet işlemedi bende bundan sonra kendi adaletimi oyunda gösterecegim allah nasip ederse bir gün gelecek ogün
İnanmayın @34KRAL34. bu arkadaş yalancı sizinle ilgilenecem diyip hiçbirşey yapmayacak izleyinAltın Ok Partisi olarak bu konu hakkında araştırma yaptırıyorum. Savcı siraç başkan ile de görüşeceğim.
Görürsün senİnanmayın @34KRAL34. bu arkadaş yalancı sizinle ilgilenecem diyip hiçbirşey yapmayacak izleyin
Sen demedin mi siraç bizim adamımız istediğimize istediğimizi yaptırırız yargı elimizde diyeGörürsün sen