Tamam bu sefer yargı Ahmet başkan için çalışacak işteSen demedin mi siraç bizim adamımız istediğimize istediğimizi yaptırırız yargı elimizde diye
Hangi Ahmet djkdkdkdkdkdkdkddTamam bu sefer yargı Ahmet başkan için çalışacak işte
Ahmet kim Kadir skdkdkdkdTamam bu sefer yargı Ahmet başkan için çalışacak işte
Kral'ın adı Ahmet değil mi? SjskskAhmet kim Kadir skdkdkdkd
Djkskslskskansksjdjs adamın daha adını bilmiyorsun sjdksksksjsjsjsjsjsjsjsdKral'ın adı Ahmet değil mi? Sjsksk
Adaletin Ahmet'i Mehmet'i olmaz kardeşim. Herkese eşitDjkskslskskansksjdjs adamın daha adını bilmiyorsun sjdksksksjsjsjsjsjsjsjsd
Ahmetsizde yapamıyorsun @sakaahmet3419Adaletin Ahmet'i Mehmet'i olmaz kardeşim. Herkese eşit![]()
Özürlük bir durum yok başkanım. Hatta Bekir başkana bile neden itiraz ettin bile demem. Çünkü onun burada görevi sonuçta. Kimse neden eleştiriyor da demem herkes kendi tarafında haklıdır.Bak mesela daha demin kadir başkanın üyesiyle konuştum baya yazmış sonra kendisinden özür diledim oda anlayışla karşıladı vizeleri oldugu normal üye olmuş
Başkanım siyaset oyunu bu bu tartışmak gerekir eleştirmek gerekir herkesin farklı dalları var kendine göre küfür ve hakaret yoksa istediğini söyleyebilirÖzürlük bir durum yok başkanım. Hatta Bekir başkana bile neden itiraz ettin bile demem. Çünkü onun burada görevi sonuçta. Kimse neden eleştiriyor da demem herkes kendi tarafında haklıdır.
Eleştirebilirsin bundan yana bir sıkıntı yok. Yazımda da bunu belirtiyorum burada kimseyi sorgulamam veya kızgınlık kırgınlık içerisine girmem.Başkanım siyaset oyunu bu bu tartışmak gerekir eleştirmek gerekir herkesin farklı dalları var kendine göre küfür ve hakaret yoksa istediğini söyleyebilir
Eyvallah benim için sorun yok amaç takılmak siyaset eleştirisi yapmak artık olta kime denk gelirseEleştirebilirsin bundan yana bir sıkıntı yok. Yazımda da bunu belirtiyorum burada kimseyi sorgulamam veya kızgınlık kırgınlık içerisine girmem.
Yarın değiştireceğim34kral34 bu araba plakasımı yoksa adın kral mı
Ne yapsam acabaYarın değiştireceğim
Herkesin öyle ancak İftira, Hakaret, Küfür ve Zan altında bırakma siyasetine ben öyle mizahi yada takılmayı geçer ayrıyetten konuşurum ahmet başkan.Eyvallah benim için sorun yok amaç takılmak siyaset eleştirisi yapmak artık olta kime denk gelirse![]()
34PLT1453Ne yapsam acaba
Gerçek adım oğuz yarın değiştirecegim34kral34 bu araba plakasımı yoksa adın kral mı
OğuzGurt sen misin?Gerçek adım oğuz yarın değiştirecegim