FORUM SOHBET ALANI (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
Bundan sonra böyle adalet için kim iyise partisini arkadaşlarını satmadan kırmadan oyun oynayan parti varsa bende o partide olacağım olmadı tek başıma bir parti kuracagım olmazsa parti bakacagım

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
Bak mesela daha demin kadir başkanın üyesiyle konuştum baya yazmış sonra kendisinden özür diledim oda anlayışla karşıladı vizeleri oldugu normal üye olmuş

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Bak mesela daha demin kadir başkanın üyesiyle konuştum baya yazmış sonra kendisinden özür diledim oda anlayışla karşıladı vizeleri oldugu normal üye olmuş
Özürlük bir durum yok başkanım. Hatta Bekir başkana bile neden itiraz ettin bile demem. Çünkü onun burada görevi sonuçta. Kimse neden eleştiriyor da demem herkes kendi tarafında haklıdır.

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Yasaklı Üye
Vatandaş
Özürlük bir durum yok başkanım. Hatta Bekir başkana bile neden itiraz ettin bile demem. Çünkü onun burada görevi sonuçta. Kimse neden eleştiriyor da demem herkes kendi tarafında haklıdır.
Başkanım siyaset oyunu bu bu tartışmak gerekir eleştirmek gerekir herkesin farklı dalları var kendine göre küfür ve hakaret yoksa istediğini söyleyebilir