onu şamar delisi ederim o kimSeni kadire şikayet edicem![]()
onu şamar delisi ederim o kimSeni kadire şikayet edicem![]()
ablam bana müsade et ablam bugün halledecem ablamSeni kadire şikayet edicem![]()
Yaw dkflflcl
Memleketimin koyunlarını gözünden tanırım ben herkes haddini bilsin jakzkezkskdkYaw dkflflcl
Şu adamın değerini bilemediniz ya yazıklar olsun size![]()
Senoş sen biliyor musun Cengiz ile Nihat Doğan akraba.Memleketimin koyunlarını gözünden tanırım ben herkes haddini bilsin jakzkezkskdk
Ay bak bunu bilmiyordum askom Cengiiiz Beeey sizde mi BadıkansınızSenoş sen biliyor musun Cengiz ile Nihat Doğan akraba.
Ne yapmışlar ne etmişler adamcağızı aşiretten kovmuşlar.
Buradan badıkan aşiretinin başındaki liderine sesleniyorum affetmek büyüklüktür.
#NihatDoğanBadıkanAşiretineGeriDönsün
#Cengiz& Nihat Doğan el ele aileye
@CB36
Öyle bir iddiası var ama bilemiyorum 200 milyon kişilermiş biri de muhtemelen cengizdir dnkflflflggAy bak bunu bilmiyordum askom Cengiiiz Beeey sizde mi Badıkansınız
Milyon mu türkiyede o kadar insan yok skdkdkdÖyle bir iddiası var ama bilemiyorum 200 milyon kişilermiş biri de muhtemelen cengizdir dnkflflflgg
Bana biraz sebeplerini anlatır mısınız aşiret liderinizle sizin için birebir görüşme yapıcamHep Nihat Doğan yüzünden dkdkkfdje
MalaseffffAy bak bunu bilmiyordum askom Cengiiiz Beeey sizde mi Badıkansınız
Allah bilir ne yaptın da afaroz ettiler seni dkdskkekdMalaseffff
Aşiret liderimiz savaş badikan sjsjsjBana biraz sebeplerini anlatır mısınız aşiret liderinizle sizin için birebir görüşme yapıcam
Onunla konuşucam aşiret adınızı değiştirsin batikonu anımsatıyor sevmedimAşiret liderimiz savaş badikan sjsjsj
Açıklamasında öyle söylemiş bilemiyorum artık aşiret olarak hangi ülkelere nerelere dağıldınız.Milyon mu türkiyede o kadar insan yok skdkdkd
Yok yok Cengiz halen duruyor aşirette nihatı aforoz etmişler fkfllflfAllah bilir ne yaptın da afaroz ettiler seni dkdskkekd
Tarihimizin adını kimsenin gücü yetmez değiştirmeye kadir aydın olursa belkiOnunla konuşucam aşiret adınızı değiştirsin batikonu anımsatıyor sevmedim
Batıkan olur senoş seninle de doğukan'ı kurarız ckclcllcOnunla konuşucam aşiret adınızı değiştirsin batikonu anımsatıyor sevmedim
Amcamın oğlu sizin aşireti çeyiz yoluyla bizim aşirete bağlamayı planlıyor benden duymuş olmaTarihimizin adını kimsenin gücü yetmez değiştirmeye kadir aydın olursa belki![]()
Ya ben varken Kadir Aydın da kim aşk olsunTarihimizin adını kimsenin gücü yetmez değiştirmeye kadir aydın olursa belki![]()