Çok üste çıkmaya çalışma açıklarım herşeyi bütün planını bozarımAlnını öperim yeğenim el öpmek senin işimdir piyonluk yapmaya devam et sen hadi gülüm yaylan yavaştan

Çok üste çıkmaya çalışma açıklarım herşeyi bütün planını bozarımAlnını öperim yeğenim el öpmek senin işimdir piyonluk yapmaya devam et sen hadi gülüm yaylan yavaştan
Bu arkadas yurek yemis aga nerden bu özgüven bos konusmaya baslamis gene formundaTamam elimi öpcen o gün gelince ama![]()
Profilimden çıkarmısın hayranımsan gel imza vereyim sanaBu arkadas yurek yemis aga nerden bu özgüven bos konusmaya baslamis gene formunda
Git Kadir abine selam söyle bakalım deki abilerim sana selam göndermiş ben çok zıplıyorum kalemimi kıracaklar deÇok üste çıkmaya çalışma açıklarım herşeyi bütün planını bozarım![]()
Bak gidermisin sinirleniyorum yavaştan yoksa açıklayacağım herşeyiGit Kadir abine selam söyle bakalım deki abilerim sana selam göndermiş ben çok zıplıyorum kalemimi kıracaklar de
Baktim bunda o laflari edecek agiz varmi diye mmmh yok baskasinin laflari buProfilimden çıkarmısın hayranımsan gel imza vereyim sana![]()
Çen sinirlendin miBak gidermisin sinirleniyorum yavaştan yoksa açıklayacağım herşeyisonra gelip düşman olucan bana
Bir insanın bir yolu olur sizin gibi 5 kişiye koşmaz hade gidin nereye kime yalakalıj yapacaksanız yapın kurun ittifakınızı sarı hilalin üyeleriyle oynayınBaktim bunda o laflari edecek agiz varmi diye mmmh yok baskasinin laflari bu
Dimi ya izin aldın mı oyuna dönerken abilerindenÇen sinirlendin miçen ne biliyorsun bakam
çen beni telegramdan mı attın çen mutlu mu oldun
Dinime kufur eden musluman olsa ayakkabimin alti kadar beyazsin devam et devam etBir insanın bir yolu olur sizin gibi 5 kişiye koşmaz hade gidin nereye kime yalakalıj yapacaksanız yapın kurun ittifakınızı sarı hilalin üyeleriyle oynayın![]()
Ben abilerim yok demiyorum aslan sevdiğim değer verdiğim abilerim vardı hep zatenDimi ya izin aldın mı oyuna dönerken abilerinden![]()
İyi ne güzel feyz al parti yönetmeyi öğren onlardan o abiler çok değerli abilerBen abilerim yok demiyorum aslan sevdiğim değer verdiğim abilerim vardı hep zaten![]()
Abin yoksa uzulme abuzeyt yardimci olur kardesim sana o konudaDimi ya izin aldın mı oyuna dönerken abilerinden![]()
Bizim abiye ihtiyacımız sizin oyuna dönerken izin aldığınız adamları biz zamanında hizaya getirdik sen merak etmeAbin yoksa uzulme abuzeyt yardimci olur kardesim sana o konuda![]()
Hizaya getiridk dedigi buyuk ihtimalle 1 secimi yenmistir hiza omu oluyor kardeşim?Bizim abiye ihtiyacımız sizin oyuna dönerken izin aldığınız adamları biz zamanında hizaya getirdik sen merak etme![]()
Kimmiş o hizaya getirdiğin merak ettim erkekBizim abiye ihtiyacımız sizin oyuna dönerken izin aldığınız adamları biz zamanında hizaya getirdik sen merak etme![]()
Tabi senin oyun kariyerin yetmeyebilir kusura bakma bunu atlamışım sana cevap verirken ama bak forumda çok güzek bir özellik var aç tarihleri geriye sar görüverirsin zaten ama tabi gözün açıksaHizaya getiridk dedigi buyuk ihtimalle 1 secimi yenmistir hiza omu oluyor kardeşim?
Senin dönmek için izin aldığın adamlarKimmiş o hizaya getirdiğin merak ettim erkek