K
K A R A B U L U T
Ziyaretçi
Bunların bu gereksiz özgüvenini anlamıyorum biri 17 yıldır ucl 12 yıldır şampiyonluk yüzü görmemiş diğeri ligde 3. olup 50 puan fark yemiş hâlâ konuşuyorlardkfkxqnwknsqkwks
Bunların bu gereksiz özgüvenini anlamıyorum biri 17 yıldır ucl 12 yıldır şampiyonluk yüzü görmemiş diğeri ligde 3. olup 50 puan fark yemiş hâlâ konuşuyorlardkfkxqnwknsqkwks
tmRandom atarak cevap yazan bi ergene ve o kafadaki konu sahibine 5-0 falan karistirmam ben. Komik olmaya calismayin. Sadece olmanız gereken ŞL değil. Bu da benim fikrim.
bizi zaten ülke takımı destekliyor boşver senRandom atarak cevap yazan bi ergene ve o kafadaki konu sahibine 5-0 falan karistirmam ben. Komik olmaya calismayin. Sadece olmanız gereken ŞL değil. Bu da benim fikrim.
Ağlama bu ligin kalitesiz olduğunu gösterir siz iyi degildiniz rakipleriniz sizden kötüydüBunların bu gereksiz özgüvenini anlamıyorum biri 17 yıldır ucl 12 yıldır şampiyonluk yüzü görmemiş diğeri ligde 3. olup 50 puan fark yemiş hâlâ konuşuyorlar
50 puan kadarlık bi kötü takımsınız işte .dAğlama bu ligin kalitesiz olduğunu gösterir siz iyi degildiniz rakipleriniz sizden kötüydü![]()
Hahahahahaa bak buna random atılır işte jajdjdjdjdjdjdYoung boys'a takımına, Young girls karşısında başarılar.
LaskdjksksjdHahahahahaa bak buna random atılır işte jajdjdjdjdjdjdbu cok iyiydi cmertt
Avni baskanim biraz eğleniyim şu gslilerle dedim ama ülke puanı da çok önemli. Hadi yensinler tur atlasınlar diyeyim de tatlıya bağlayalım 🫠Başlayacam maçınıza susun be
Aramız bozuk kanımız değil, başarılar LuganoAvni baskanim biraz eğleniyim şu gslilerle dedim ama ülke puanı da çok önemli. Hadi yensinler tur atlasınlar diyeyim de tatlıya bağlayalım 🫠
Işte fark burda karabulut. Bizim şansa ihtiyacimiz yok. 5-0 yener yollariz evlerine.Aramız bozuk kanımız değil, başarılar Lugano![]()
şansa ihtiyacınız mı var dedimIşte fark burda karabulut. Bizim şansa ihtiyacimiz yok. 5-0 yener yollariz evlerine.![]()
Boşverin iki takımda ülkeye katkı sağlıyor hep birlikte fenere sallayınAvni baskanim biraz eğleniyim şu gslilerle dedim ama ülke puanı da çok önemli. Hadi yensinler tur atlasınlar diyeyim de tatlıya bağlayalım 🫠
LaksjdjskskdkBoşverin iki takımda ülkeye katkı sağlıyor hep birlikte fenere sallayın
avnicim tahminin var mı Gs yb skoru hakkındaBoşverin iki takımda ülkeye katkı sağlıyor hep birlikte fenere sallayın
2-0 alır GSavnicim tahminin var mı Gs yb skoru hakkında