GAZZE İÇİN İSRAILE BOYKOT (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan liyaa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
1 nisan bayram olduğu için 2 nisanda 2 katı alım yapılması normal 2 nisanda yapılan harcamayı şubatla martla kıyaslarsan boykotun etkisini görebilirsin.

%20 İsrail satışlarında düşüş olmuş Türkiye üzerine lütfen insan zihnini bulandırmayin.

Yanlış anlaşılma olmasın
Ben sizinle aynı saftayım.

Demek istediğim durum şu karşı durmaya çabaladığımız oluşum zaten yeterince güç ve kudreti arkasına aldı. Onlar bilmiyorlarmıydı olası bir durumda ilk eylem Boykot olacak.

Adam eylem adına satın aldığı içecekleri dökerken video yayınladığı dönemleri hatırlıyorum yahu.

Bu adamlar ile neyin eylemi neyin boykot'u..?

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Yanlış anlaşılma olmasın
Ben sizinle aynı saftayım.

Demek istediğim durum şu karşı durmaya çabaladığımız oluşum zaten yeterince güç ve kudreti arkasına aldı. Onlar bilmiyorlarmıydı olası bir durumda ilk eylem Boykot olacak.

Adam eylem adına satın aldığı içecekleri dökerken video yayınladığı dönemleri hatırlıyorum yahu.

Bu adamlar ile neyin eylemi neyin boykot'u..?
Ona katılıyorum büyük global markaları boykot etmemiz bir işe yaramaz. Biz espressolab boykotundan devam.

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
"Gazze’de yaşananlar, insanlık adına büyük bir acı ve endişe kaynağı. Binlerce masum insanın hayatını kaybetmesi, yerinden yurdundan edilmesi, her gün daha da derinleşen bir kriz yaratıyor. Bu zor zamanlarda, insana ve insan haklarına saygı, barış ve adaletin ön planda olması gerektiğini bir kez daha hatırlıyoruz. Gazze halkı için sesimizi yükseltmeli, insan haklarının korunması ve barışın sağlanması adına daha fazla adım atılmasını talep etmeliyiz. Birlikte daha güçlü, birlikte daha insanca bir dünya mümkün."

Hep birlikte bir ses olalım masum insanlara...
Hocam çok haklısın

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-07-14-54-00-035_com.twitter.android-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-07-14-54-00-035_com.twitter.android-edit.jpg
    830.8 KB · Görüntüleme: 4

Murat Ünlü

47. Dönem Oyun Başkanı
@liyaa postuna ilk tebriği bırakan ben oldum.
Asla kimsenin zihnini bulandırmak gibi bir amaç içinde değilim.

Adam coca cola İsrail malı aman diyor
ama cappy meyve suyu alıyor
Adam Starbucks İsrail malı aman diyor
ama Nescafe içiyor
Adam Oral- B İsrail malı aman diyor
ama Signal alıyor

Say say bitmez adamlar yapacağı oluşumu yapmış zaten..

Emil Aliyev

TÜRK ULUS PARTİSİ İZMİR-2 Milletvekili
Vatandaş
"Gazze’de yaşananlar, insanlık adına büyük bir acı ve endişe kaynağı. Binlerce masum insanın hayatını kaybetmesi, yerinden yurdundan edilmesi, her gün daha da derinleşen bir kriz yaratıyor. Bu zor zamanlarda, insana ve insan haklarına saygı, barış ve adaletin ön planda olması gerektiğini bir kez daha hatırlıyoruz. Gazze halkı için sesimizi yükseltmeli, insan haklarının korunması ve barışın sağlanması adına daha fazla adım atılmasını talep etmeliyiz. Birlikte daha güçlü, birlikte daha insanca bir dünya mümkün."

Bize Ne Araplardan Biz Türküz Bizim İşimiz Kendi Ülkemiz Ve Doğu Türkistan’daki Türklere karşı Yapılan Çin Zülmü Ve Araplar Hain Bir Halkıtır 1916 Arap Ayaklanmasını araştır derim Sözde Din Kardeşlerimiz 1 dünya savaşı döneminde Osmanlı’nın arkasından vurdular sattılar Gazze’de İsrail Sivil İnsanlara değil Hamas’a Teröristlerine karşı operasyon yapıyor

Murat Ünlü

47. Dönem Oyun Başkanı
Ekli dosyayı görüntüle 21646Vefat edenlerin mekanı cennet olsun ancak bizim problemimiz değil.
Zamanında söylenilmesi gereken bir söz bugünün şartlarında geçerli değildir..

Dünyanın problemi olan bir durumu Müslanım diyen birisi bizim problemim değil diyerek kestirip atamaz.

İslamiyet sana bana bize bunu emretmedi.

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bize Ne Araplardan Biz Türküz Bizim İşimiz Kendi Ülkemiz Ve Doğu Türkistan’daki Türklere karşı Yapılan Çin Zülmü Ve Araplar Hain Bir Halkıtır 1916 Arap Ayaklanmasını araştır derim Sözde Din Kardeşlerimiz 1 dünya savaşı döneminde Osmanlı’nın arkasından vurdular sattılar Gazze’de İsrail Sivil İnsanlara değil Hamas’a Teröristlerine karşı operasyon yapıyor
Evet onada katılıyorum ama masum insanların ölmesi bu kadar hafife alamsin müslüman olması yada olmaması değil olay daha doğmamış çocuklar ölüyor bu kadar degil yapmayın lütfen

SILA

ATATÜRK🇹🇷
Vatandaş

Evet gazzede yaşananlar için üzülüyorum ama bizim boykot edip almamızla olmuyor bu iş ülkede satışı yasaklansın ki kimse alamasın

Altan Ünal

🇹🇷
Vatandaş
Haklısın ama işin ucunda katledilen masum insanlar var Gazzeyi savunurken Doğu Türkistan’ı unutamayız.

Murat Ünlü

47. Dönem Oyun Başkanı
[/QUOTE]

Sen sanıyorsun bugünün Dünyasında mesele sadece Gazze.

Emil Aliyev

TÜRK ULUS PARTİSİ İZMİR-2 Milletvekili
Vatandaş
Evet onada katılıyorum ama masum insanların ölmesi bu kadar hafife alamsin müslüman olması yada olmaması değil olay daha doğmamış çocuklar ölüyor bu kadar degil yapmayın lütfen
Umurumuzda değil Bize ne Arapdan Vaktiyken Osmanlı’ya Karşı İngilizlere Uyup Ayaklanmasaydılar 400 yıl Ortadoğu Barış Refah içinde yaşadı Sonra ayaklandılar Osmanlı gitti son 100 yıldı Ortadoğu’da kan göz yaşı akıyor Yani Arapların şimdi yaşadığı Hayat vaktiyken Dedelerinin Bize Karşı Yaptıkları Üsyanın bedelini ödüyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...