GAZZE İÇİN İSRAILE BOYKOT (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan liyaa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Altan Ünal

🇹🇷
Vatandaş
Umurumuzda değil Bize ne Arapdan Vaktiyken Osmanlı’ya Karşı İngilizlere Uyup Ayaklanmasaydılar 400 yıl Ortadoğu Barış Refah içinde yaşadı Sonra ayaklandılar Osmanlı gitti son 100 yıldı Ortadoğu’da kan göz yaşı akıyor Yani Arapların şimdi yaşadığı Hayat vaktiyken Dedelerinin Bize Karşı Yaptıkları Üsyanın bedelini ödüyorlar
Masum insanlar katledilirken Milliyetçilik yapmak olmaz. Tamam haklısın ama Masum insanlardan bahsediyoruz çoğu daha bebek ve çocuk. Eğer sen bebeklerin çocukların katledilmesini normal buluyorsan senin bi kalbin yok demektir

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Umurumuzda değil Bize ne Arapdan Vaktiyken Osmanlı’ya Karşı İngilizlere Uyup Ayaklanmasaydılar 400 yıl Ortadoğu Barış Refah içinde yaşadı Sonra ayaklandılar Osmanlı gitti son 100 yıldı Ortadoğu’da kan göz yaşı akıyor Yani Arapların şimdi yaşadığı Hayat vaktiyken Dedelerinin Bize Karşı Yaptıkları Üsyanın bedelini ödüyor
O kadar masum insan ölürken bu kadar miliyetcilik yapma evet isyan yaptılar bunu kabul etiyorum ama ben masum insanlar için diyorum onları. Suçu yok sonuçta.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Liya sana bi otobüs bileti benden savaşabilir ve yapabilirsin canım dostum sana güvenim tam destekçinim

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
Evet gazzede yaşananlar için üzülüyorum ama bizim boykot edip almamızla olmuyor bu iş ülkede satışı yasaklansın ki kimse alamasın
Oda mümkün değil ki en basiti coca cola TÜRKİYE'de ki üretim sahasında 30.000 kişiye istihdam sağlamakta.

Diğer markaları saysak eklesek bu rakam milyonları net bulur.

Adamlar o kadar çakal ki çalışanları mutlu ediyor
Çalışan da diyor ki Yahudiler hakkımızı yerde bırakmıyor.

Biz sadece markalar üzerinden konuşuyoruz KOROZA diye bir firma var sadece yahudi markaların ürün ambalajını hazırlayan bir matbaa şirketi
Ben sadece koroza biliyorum belki de bunun gibi kaç firma daha var buradan da bizim insanımız ekmek yiyiyor.

Arap ölsün bizene
Yahudi'nin kanlı parası şahane

Hadi l*n oradan

Emil Aliyev

TÜRK ULUS PARTİSİ İZMİR-2 Milletvekili
Vatandaş
İsrail’in hedefi o ya zaten, onları göç ettirecek sonra Suriye’ye gidip ordan Türkiye’ye ulaşacak şimdi Gazzeyi savunmazsak İsrail sınırlarımıza kadar gelecek
Türkiye Güçlü Türkiye’ye hiç bir şey yapamazlar Biz Gazze’ni terk etsinler bitsin sorun

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Boykot edip internet kullanmayın hepsi yabancıların elinde boşverim bimcellden devam

Altan Ünal

🇹🇷
Vatandaş
T
Türkiye Güçlü Türkiye’ye hiç bir şey yapamazlar Biz Gazze’ni terk etsinler bitsin sorun
Türkiye güçlü onda hiç kimsenin şüphesi yok ama konu masum insanlar, inan bana burda Gazze halkı oralardan çıksın kaçsın diyenler yarın İsrail bize savaş açınca ülkeden ilk kaçanlar olur

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Bunların asıl hedefi zaten ekonomiyi çökertmek Türkiyeyi tekrar Amerikanın köpeği yapmak
Çöken ekonomiyi daha ne kadar çökertecez sjjsjsjjs Trumpın dünkü açıklamalarını dinle bakalım kim kimin neyi olmuş abd den icazet alarak belediye başkanı tutuklayan bir ülkeyiz biz ne anlatıyorsunuz 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...