5-10 milyar dolarla ülke ekonomisi çökmez Son gelişmelerde Ülkenin zaten 20-30 milyar doları gitti sen burda 5-10-15 milyar dolarlık markalar için konuşuyorsunişte diyoruz türk malı çıktığı da protoste eden sizsin ve bu malı düşürüp onların kapatılmasını sağlıyorsunuz
Yukarıya bir liste bıraktım reel listedir sahtelerine itibar etmeyinizElinde boykot listesi olan varmı ona göre gidip stok yapacağım
ne arap ne yahudi bildiğim tek şey TÜRKÜM ben.beni ikiside ilgilendirmez olanlara katılmıyorum ama kimseyide boykot etmiyorum kendi geçimime bakarım beni benim ülkemdeki ilgilendirirOda mümkün değil ki en basiti coca cola TÜRKİYE'de ki üretim sahasında 30.000 kişiye istihdam sağlamakta.
Diğer markaları saysak eklesek bu rakam milyonları net bulur.
Adamlar o kadar çakal ki çalışanları mutlu ediyor
Çalışan da diyor ki Yahudiler hakkımızı yerde bırakmıyor.
Biz sadece markalar üzerinden konuşuyoruz KOROZA diye bir firma var sadece yahudi markaların ürün ambalajını hazırlayan bir matbaa şirketi
Ben sadece koroza biliyorum belki de bunun gibi kaç firma daha var buradan da bizim insanımız ekmek yiyiyor.
Arap ölsün bizene
Yahudi'nin kanlı parası şahane
Hadi l*n oradan
Tamam sağol senin için sace audi yi boykot ederimYukarıya bir liste bıraktım reel listedir sahtelerine itibar etmeyiniz
Ekonimi çöker mı dedim ben demek istediğim ülkenin kalkınması kendi maraklarini kendi firmalarini öne çıkarıp altarantifleri yaratamya çalışıyor bu olay 5,10 milyardan Daha fazla bile olabilir bunu demek istiyorum olay esporoso lab değil5-10 milyar dolarla ülke ekonomisi çökmez Son gelişmelerde Ülkenin zaten 20-30 milyar doları gitti sen burda 5-10-15 milyar dolarlık markalar için konuşuyorsun
tamam sadece iddaayı boykot ederimİsraili ve İsrail ürünlerini boykot ediyoruz aşşağı israil ürünlerini bırakıyorum İsraili boykota devam.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 21647
Listeler o kadar uzadı ki ben köye yerleşiyim tavuğun altından yumurta alır yeriz tavuğada boykot gelmesseİsraili ve İsrail ürünlerini boykot ediyoruz aşşağı israil ürünlerini bırakıyorum İsraili boykota devam.![]()
Televizyondan silmistim eksik olanları silmeye gidiyorum.!! Boykota devamİsraili ve İsrail ürünlerini boykot ediyoruz aşşağı israil ürünlerini bırakıyorum İsraili boykota devam.![]()
Aldığım bilgilere göre tavukta boykot yumurta vermek için haraç kesiyomuşListeler o kadar uzadı ki ben köye yerleşiyim tavuğun altından yumurta alır yeriz tavuğada boykot gelmesse![]()
Apkli Tavuklar BoykotListeler o kadar uzadı ki ben köye yerleşiyim tavuğun altından yumurta alır yeriz tavuğada boykot gelmesse![]()
Bugattide boykot dikkat edelimTamam sağol senin için sace audi yi boykot ederim
Masum insanların hayatını savunan Arap olmuyor eğer oluyorsa bende arabim o zaman
APK (Angus Paris Kuşu) yanlış anlaşılmasınApkli Tavuklar Boykot![]()
![]()
Masum insanların hayatını savunmakla arap olundu demedim ama kendi ülkem bu haldeyken ve geçim sıkıntısı yaşıyorken tabi ki önce ülkemi düşüneceğim ve belirttim yapılanlara katılmadığımı ve boykot edeceğim bir şey olmadığınıMasum insanların hayatını savunan Arap olmuyor eğer oluyorsa bende arabim o zaman
Tanrı Türkleri Korusun