GAZZE İÇİN İSRAILE BOYKOT (8 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan liyaa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Masum insanların hayatını savunmakla arap olundu demedim ama kendi ülkem bu haldeyken ve geçim sıkıntısı yaşıyorken tabi ki önce ülkemi düşüneceğim ve belirttim yapılanlara katılmadığımı ve boykot edeceğim bir şey olmadığını
Ülkenin halini bende görüyorum ama demek istediğim yavaştan altarantifleri oluşuyorken
Bunun boykot edilmesine ben mantıklı bulmuyorum ama dediğim bir malın alınması yada alınması büyük ülkeler için geçerli olmaz tabi ama ülke bu haldeyken her tarafa karşı saygı duyulması gerektiğini düşünmekteyim

Emil Aliyev

TÜRK ULUS PARTİSİ İZMİR-2 Milletvekili
Vatandaş
Hadi ya nesi yüce alman ırkıyla kıyaslayabilir misin aydınlanmak babında
Almanlar Bizden daha iyi Aydınlar onu kabul ediyoruz Ama Bizimde Cahil olduğumuz anlamına gelmiyor onlara kıyasla kötüyüz bunu biliyorum Ama çalışırsak onlarla beraber ve ya yakınlarında ola biliriz

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Türk Halkı Zekidir Çalışkandır en az bir vakitte onları umarım onları geçe biliriz
Kralım almanlar atilla'dan sonra devletleşmesine rağmen iki kez dünyaya tek başına meydan okumuş, bunu teknolojik ve tıbbi devrimlerle başarmış, son asırda iki kez büyük yıkımlara uğramasına rağmen şu an dünyanın en zengin ülkelerinden birisi olmuş. Çalışkanlıksa çalışkanlık zekilikse zekilik. Biz onlardan daha yüce nasıl olduk şimdi😅 bu ünvanı kim bağşetti bize şok markette mi satılıyor

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Almanlar Bizden daha iyi Aydınlar onu kabul ediyoruz Ama Bizimde Cahil olduğumuz anlamına gelmiyor onlara kıyasla kötüyüz bunu biliyorum Ama çalışırsak onlarla beraber ve ya yakınlarında ola biliriz
Abd yle işbirliği yapmıyor olsak filistinden farkımız yoktu bugün :d hayallerde yaşamaya gerek yok. Maalesef hem cahiliz hem güçsüzüz üstün müstün de değiliz. Kendimizi boş boş gazlayacağımıza önce aydınlanıp sonra da üretmemiz lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...