Geçmişin Gölgesinden Kurtuluş: Yıldırım İttifakı’nın Zaferiyle Yeni Bir Sayfa (2 Kişi İçeride)

Hilmi

Yükselen Gençlik Partisi Erzurum Milletvekili
Vatandaş
Resmi olmayan sonuçlara göre oyun başkanlığı seçimlerinde büyük bir başarı elde eden Yıldırım İttifakı’nı, bu anlamlı zaferlerinden dolayı en samimi duygularımla tebrik ederim. Milletimizin teveccühü ile bu önemli makama layık görülen Sayın Başkan’a, görev süresi boyunca üstün başarılar, sağduyu, adalet ve dirayet dilerim. Kendisinin, ülkemizin karşı karşıya olduğu zorlukları aşma yolunda kararlı adımlar atacağına, halkımızın refahı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışacağına olan inancım tamdır. Yeni bir dönemin kapılarını aralayan bu sonuç, milletimizin daha güçlü, daha müreffeh bir gelecek arzusunun açık bir göstergesidir.
Ne var ki, geride bıraktığımız dönemde iktidarı elinde bulunduranlar, bu büyük milletin beklentilerine yanıt vermekten çok uzak bir tablo sergilemişlerdir. Eski yönetim, ne yazık ki ülkemizin potansiyelini layıkıyla değerlendirememiş, ekonomik ve sosyal meselelerde çözümsüzlük batağına saplanıp kalmıştır. Yıllar boyunca süregelen idari zafiyetler, kaynakların yanlış kullanımı ve halkın sesine kulak tıkayan bir anlayış, önceki iktidarın mirasını gölgede bırakmıştır. Gerek projelerdeki tutarsızlıklar, gerekse uzun vadeli bir vizyon ortaya koyamamaları, ülkemizi hak ettiği seviyelere taşımaktan alıkoymuş; dahası, milletimizin güvenini sarsacak pek çok karara imza atmalarına yol açmıştır. Bu yönetim anlayışı, adeta bir atalet zinciri gibi ülkemizin ilerleyişini yavaşlatmış, gençlerimizin umutlarını erteletmiş ve toplumun her kesiminde derin bir memnuniyetsizlik yaratmıştır. Elbette bu eleştiriler, kişisel bir suçlamadan ziyade, milletimizin hak ettiği yönetim kalitesine ulaşamamasının bir yansımasıdır.
Yıldırım İttifakı’nın liderliğinde başlayan bu yeni süreç, geçmişin hatalarından ders alarak, ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşıyacak bir umut ışığıdır. Eski iktidarın bıraktığı enkazı onarmak, milletin iradesine kulak vermek ve adil bir yönetim anlayışıyla hareket etmek, yeni yönetimin en büyük sorumluluğudur. Bu vesileyle, Sayın Başkan ve ekibine görevlerinde sonsuz başarılar diler, ülkemizin bir daha karanlık ve belirsiz günlere geri dönmemesini temenni ederim. Milletimizin desteğiyle, daha güçlü bir yarın için hep birlikte çalışacağımıza olan inancımla, yeni dönemin hayırlara vesile olmasını dilerim.

Hilmi

Yükselen Gençlik Partisi Erzurum Milletvekili
Vatandaş
Artık resmi sonuçlar :D

Tozkoparan..

54.DÖNEM MANİSA-2 MİLLETVEKİLİ
Vatandaş
Zamanında sana nasıl Hançer saplanmışsa hala iyileşmemiş etiket attığına göre rahatla sakin ol relax
Yo sadce sana bir söz demişdim ya bir gün kayıp eden bir gün kazanir e sende siz hiç bir zaman kazanmsasinz demişiniz e al işte meydan işte işte Yıldırım itifak 🌹