Şu anlık gizli bilgi zamanla açıklanacakMedyayı yöneten kim peki
Şu anlık gizli bilgi zamanla açıklanacakMedyayı yöneten kim peki
Bana özelden verilecek cevap ne zaman açıklanacakŞu anlık gizli bilgi zamanla açıklanacak
Evet evet evetttttAceba bir seferde biz oyuncular mı medya patronları ile röportaj yapsak![]()
Zamanında medya patronumuzun başka bir medyada denediği bir içerik vardı. İçeriğin uygulamasını ara ara bulamıyoruz. Olsa neler yapardık.Burdan değerli medya yöneticilerine sesleniyorum bizler sadece bilgilenmek değil aynı zamanda eğlenmek de istiyoruz. Çeşitli yaratıcı projelerle eğlenceli içerikler yapabilirseniz müthis olur. Misal oyundaki enler hakkında içerikler. Yarısmalar, farklı tartısma içerikleri vs alışılmışın dışındaki her içeriğe cok sevinirim suan
biri tuncay kanka netMedyayı yöneten kim peki
senin yaptığın gibi parti içi yarışma yapıp ödülü kaçırmak gibi mi meselaBurdan değerli medya yöneticilerine sesleniyorum bizler sadece bilgilenmek değil aynı zamanda eğlenmek de istiyoruz. Çeşitli yaratıcı projelerle eğlenceli içerikler yapabilirseniz müthis olur. Misal oyundaki enler hakkında içerikler. Yarısmalar, farklı tartısma içerikleri vs alışılmışın dışındaki her içeriğe cok sevinirim suan
1. Darbeci oyun başkanı kimdirBurdan değerli medya yöneticilerine sesleniyorum bizler sadece bilgilenmek değil aynı zamanda eğlenmek de istiyoruz. Çeşitli yaratıcı projelerle eğlenceli içerikler yapabilirseniz müthis olur. Misal oyundaki enler hakkında içerikler. Yarısmalar, farklı tartısma içerikleri vs alışılmışın dışındaki her içeriğe cok sevinirim suan
En sevdiğim abi @Fatih Tutuk (kendisi adamın dibidir)1. Darbeci oyun başkanı kimdir
normalde fatih 2.ci olacaktı 1.cisi @Alişah çünkü zamanında çıkıp foruma biz multi yaptık diye zırlayıp ağlayıp bazılarının ekmeğine yağ sürüp emekleri hiç ettiler gardaşımın ama olsun diğer gardaşımıza kısmetmiş1. Darbeci oyun başkanı kimdir
Yanlış bilgibiri tuncay kanka net
Aldın ya ödülünü hayin efesenin yaptığın gibi parti içi yarışma yapıp ödülü kaçırmak gibi mi mesela
İmparator Neron1. Darbeci oyun başkanı kimdir
İki kez darbe yiyen meclis başkanı kimdirİmparator Neron
Güdükün anası sdadfasİki kez darbe yiyen meclis başkanı kimdir
Neden 3 olmasınGüdükün anası sdadfas
1001 zorluklaAldın ya ödülünü hayin efe![]()
Neden 3 olmasın
Bekir abiİki kez darbe yiyen meclis başkanı kimdir