Değerli yurttaşlar, kıymetli yol arkadaşlarım
Bugün, BaşkanOnline tarihinde yeni bir dönemin başlangıcını yaşıyoruz.
Genelkurmay Başkanlığı görevine, aziz milletimizin ve Yıldız İttifakı’nın güçlü desteğiyle seçildim.
Bu zafer, sadece bir seçim başarısı değil; disiplinin, kararlılığın ve ortak iradenin zaferidir.Yıldız İttifakı, süreci soğukkanlılıkla, sorumluluk bilinciyle ve sarsılmaz bir duruşla yürütmüştür.
Her bir destekçimizin katkısıyla bu büyük başarıyı hep birlikte inşa ettik.Şimdi önümüzde yeni bir görev var: BaşkanOnline devletini daha istikrarlı, daha güçlü ve daha adil bir yapıya taşımak.
Bu görevde rehberimiz daima milletimizin iradesi olacaktır.
Karşı ittifaktaki dostlarımızın da bu demokratik iradeye saygı göstereceklerine inanıyorum.
Çünkü bu sonuç, sadece bir grubun değil; oyuna ve adalete inanan herkesin ortak kazanımıdır.
Seçim sürecinde bana desteklerini tam gösteren Yıldız İttifakı Partileri olan;
Ailem,ALTIN OK PARTİSİ'ne ve kıymetli üyelerimize
ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ'ne ve kıymetli üyelerine
BOZKURT HAREKÂT PARTİSİ' ne
ve kıymetli üyelerine,
Bana dışarıdan desteklerini esirgemeyen, BAĞIMSIZ olarak destekleyen başkanlarıma sonsuz Teşekkür ederim. Saygılarımı iletirim.
Yaşasın Yıldız İttifakı!
Yaşasın milletin iradesi!”
ALİG.
Genel Kurmay Başkanı
Bugün, BaşkanOnline tarihinde yeni bir dönemin başlangıcını yaşıyoruz.
Genelkurmay Başkanlığı görevine, aziz milletimizin ve Yıldız İttifakı’nın güçlü desteğiyle seçildim.
Bu zafer, sadece bir seçim başarısı değil; disiplinin, kararlılığın ve ortak iradenin zaferidir.Yıldız İttifakı, süreci soğukkanlılıkla, sorumluluk bilinciyle ve sarsılmaz bir duruşla yürütmüştür.
Her bir destekçimizin katkısıyla bu büyük başarıyı hep birlikte inşa ettik.Şimdi önümüzde yeni bir görev var: BaşkanOnline devletini daha istikrarlı, daha güçlü ve daha adil bir yapıya taşımak.
Bu görevde rehberimiz daima milletimizin iradesi olacaktır.
Karşı ittifaktaki dostlarımızın da bu demokratik iradeye saygı göstereceklerine inanıyorum.
Çünkü bu sonuç, sadece bir grubun değil; oyuna ve adalete inanan herkesin ortak kazanımıdır.
Seçim sürecinde bana desteklerini tam gösteren Yıldız İttifakı Partileri olan;
Ailem,ALTIN OK PARTİSİ'ne ve kıymetli üyelerimize
ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ'ne ve kıymetli üyelerine
BOZKURT HAREKÂT PARTİSİ' ne
ve kıymetli üyelerine,
Bana dışarıdan desteklerini esirgemeyen, BAĞIMSIZ olarak destekleyen başkanlarıma sonsuz Teşekkür ederim. Saygılarımı iletirim.
Yaşasın Yıldız İttifakı!
Yaşasın milletin iradesi!”
ALİG.
Genel Kurmay Başkanı