Genel Kurmay Toplantıya Gitti! 🚨 (1 Kişi İçeride)

KULİS MEDYA

"Haberin Merkezi"
Yasaklı Üye
Vatandaş
Genel Kurmay Başkanı Kadir A. Toplantıya Gitti!

AOG Partisi, AOG ÖZLEM aracılığıyla bir duyuru yayınladı, duyuruda:

"Son dönemde oyun başkanının meclis ve makamlar üzerindeki denetim görevini yerine getirmekte yetersiz kaldığı görülmektedir.Bu durum düzenin bozulmasına ve görevlerin aksamasına sebep olmaktadır.Başkanın görevini ektin şekilde yapmaması Genel Kurmay Başkanının müdahale etmesine sebep olmuştur.Bu nedenle gerekli sorumlulukların hatırlatılması ve denetim görevlerinin eksiksiz yerine getirilmesi elzemdir..." Denildi. Ve Oyun Başkanı Göreve Çağrıldı.

Bu duyuru karşısında Kadir A. :

"Halk oyun başkanından şikayetçi.
Genel kurmay başkanı olarak olayı araştıracam.

Kuvvet komutanları ile bugün saat 13.00'da toplantı yapıcaz."
Dedi. Toplantı saatinden 1 Buçuk saat geçti. Fakat hâlâ bir duyuru yayımlanmadı.

Bunun üzerine Oyun Başkanı Kaan_Çelik:

"Genelkurmay Başkanımız ve Milli Savunma Bakanımızın işleyişi takip ettikleri için teşekkürlerimi iletiyorum.

Yapılan uyarıları dikkate aldığımızı bildirmek isterim.
Gereken kontrol ve takipler bizzat şahsım tarafından koordineli bir şekilde yürütülmektedir."
Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ayrıca boşta olan 26 Şehir Başkanı Koltuğu için düğmeye bastı ve kariyer kapısını tekrar harekete geçirdi.

Buradan bazı "Darbe Senaryocuları"na seslenmek istiyoruz. Ne olursa olsun darbe hâlâ çok yakın bir ihtimal değil. Evet, darbe gerçekleşmesi için tek sebep yeterli fakat Kadir A. bizlere toplantı ve müzakere ile de çözüm yolları olduğunu gösterdi.

file_00000000deec6243b20b0d59a1e7c199.png