Aynen beğenemedin mi serdalcığımBunu senmi diyorsun dgjkdghjkld
Aynen beğenemedin mi serdalcığımBunu senmi diyorsun dgjkdghjkld
Komik çocuk 2000 lileri püskürtmek için ben yeterli olurum kirweler siz yatınBiraz daha merak et o zaman kral sen![]()
Komikliği sizden başkası yapmaz güldürüp eğlendirmeye devam edin aferin amaçsızlarKomik çocuk 2000 lileri püskürtmek için ben yeterli olurum kirweler siz yatın![]()
![]()
![]()
O yüce honos dediğin adam adam gibi adamdırAynen beğenemedin mi serdalcığım![]()
Komik olduğumuz doğru en azından cart curt harekat gibi şaklaban değiliyzKomikliği sizden başkası yapmaz güldürüp eğlendirmeye devam edin aferin amaçsızlar![]()
Günde 5 parti değişen serdal mı söylüyor bunu hsjdjsjsjsjsjsjkssnddjdjjdjddO yüce honos dediğin adam adam gibi adamdır
Komik olduğumuz doğru en azından cart curt harekat gibi şaklaban değiliyz![]()
Ağlama la bizde dugulandık fakat Erkek Adam Erkek Gözü SilerGünde 5 parti değişen serdal mı söylüyor bunu hsjdjsjsjsjsjsjkssnddjdjjdjdd
Kskdkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdjdjdkdjds yardı gene bunlar beni
Hoayda kjldgjkldkjlgldjkgAğlama la bizde dugulandık fakat Erkek Adam Erkek Gözü Siler
Anlıyorum o yüzden bu erkek topluluğundasın ve ilgini çekiyorAğlama la bizde dugulandık fakat Erkek Adam Erkek Gözü Siler
AOG sana Yenge demek istiyor eğer tırsmassan ?Anlıyorum o yüzden bu erkek topluluğundasın ve ilgini çekiyoryarın gel biraz daha güldür abini
![]()
AOG sana Yenge demek istiyor eğer tırsmassan ?![]()
Hepsi korkaksa ne yapacazen korkağınız gelsin önce
![]()
oo kral hoşgeldin sgsgsg gel su çok güzelHepsi korkaksa ne yapacaz
Gel hele gel dfgkşdgşkldfHepsi korkaksa ne yapacaz
Bunu gibi hıyarları çengelköy pazarında bile satamssınız bir caık bile olmaz bunlardanHepsi korkaksa ne yapacaz
Devam et lütfenBunu gibi hıyarları çengelköy pazarında bile satamssınız bir caık bile olmaz bunlardan![]()