Lütfen Yanlış Anlaşılma Yaratıp Olayları Çarptmayalım.Gerçek siyaset yasak rapor edicem şimdi, bu ne arkadaş görmek zorunda mıyız?
Fotoğraflarda Olan Kişiler Siyasetçi Değiller, Sadece Gazeteciler.
Lütfen Yanlış Anlaşılma Yaratıp Olayları Çarptmayalım.Gerçek siyaset yasak rapor edicem şimdi, bu ne arkadaş görmek zorunda mıyız?
?Gerçek siyaset yasak rapor edicem şimdi, bu ne arkadaş görmek zorunda mıyız?
Neyse uğur dündar ise gerçek siyaset yasak kendisi ne kadar gazeteci de olsa siyasi bir figür
Gerçek siyaset yasak rapor edicem şimdi, bu ne arkadaş görmek zorunda mıyız?
Fatih TUTUK Beyefendinin Somut Belgesine Dayanarak ilgili kişilerin Cezai yaptırıma tabi tutulmasını BaşkanOnline Yönetiminden Talep Etmekteyiz.Gereksiz rapor da yasaktı değil mi?
Hoşbuldum Saygıdeğer Fatih Başkanım.Bu arada hoşgeldin @A.Ulaş ATEŞ
Niye fatih Tutuk abini bekledin senin elin anamur muzu mu topluyor? HeeFatih TUTUK Beyefendinin Somut Belgesine Dayanarak ilgili kişilerin Cezai yaptırıma tabi tutulmasını BaşkanOnline Yönetiminden Talep Etmekteyiz.
ULAŞ MEDYA YAYIN GRUBU
Fatih bey kendi hür iradesiyle bu yorumu yaptı.Niye fatih Tutuk abini bekledin senin elin anamur muzu mu topluyor? Hee
Buyrun gelin malum Allahın Sıcağı bi bardak soğuk su ikram edelimSayın ulaş bezmenler lütfen açarmısınız kapıyı
Allahın sıcağı değil adananın sıcağıBuyrun gelin malum Allahın Sıcağı bi bardak soğuk su ikram edelim
Onu da Allah yaratıyor Magarsus beyAllahın sıcağı değil adananın sıcağı
Burada bir sürü medya kuruluşu oldu, Medya patronları veya gazeteci olan oyuncuların çoğu da birer parti mensubu oldu fakat Medya kuruluşunun kapısından içeri girdiği an itibarıyla tarafsızlık ilkesiyle hareket etmesi gerekiyor.Bu bir roleplay oyunu ve muhalif bir partinin figürü olan bir gazetecinin hatta partinin televizyonunda program yapmış bir gazetecinin bu oyunda yeri olmaması gerektiğini söyledim sadece kötü bir şey mi söyledim
Programlarımızı keyifle izlerken izleme keyfinizi arttırmak adına sizlere koçanıyla patlamış mısır ikram etmek isteriz efendim.Ulaş medya yayın grubu
Emirhan hahahahssjkakshshdUlaş medya yayın grubu
Arda senle yaylalarda gezmek isterim kabul edersen ben kaval calarim sen oynarsinProgramlarımızı keyifle izlerken izleme keyfinizi arttırmak adına sizlere koçanıyla patlamış mısır ikram etmek isteriz efendim.
Umarım fotoğrafı cekerken gözlüğü çıkarıyorsundur hsjsjsjsjsBen Anamur yaylasında belgesel çekiyorum gel istersen sen de benim yanıma ben fotoğraf çekerim sen de oynarsın konu mankenimiz olarak
Ekli dosyayı görüntüle 16221