Vekillerinize karşı leblebi gibi bir söylemim yoktur. Kanıtlarsan ben istifa ederim kanıtlamazsan sen napıcaksın ifadesine karşılık o an yediğim leblebi aklıma gelerek leblebi veririm dedim. Size ya da vekillerinize karşın bir söz yok ortadaLeblemi söylemleriyle aşağılamaya çalıştığın vekillerim adına senden özür bekliyorum
Vekillerinize karşı leblebi gibi bir söylemim yoktur. Kanıtlarsan ben istifa ederim kanıtlamazsan sen napıcaksın ifadesine karşılık o an yediğim leblebi aklıma gelerek leblebi veririm dedim. Size ya da vekillerinize karşın bir söz yok ortada
12 tane leblebi vardı elimde!
Söylediğin sözün arkasında dur bari. Yapıyorsan yaptım söylediysem söyledim de12 tane leblebi vardı elimde!
Vekil olabilmek için Bozkurt kapılarında dolanan insanlarSöylediğin sözün arkasında dur bari. Yapıyorsan yaptım söylediysem söyledim de
Seçim zamanı geçti be kardeşim. Üzüldüm şimdi bakVekil olabilmek için Bozkurt kapılarında dolanan insanlar
Şaka olan sensin. Söylediğin sözlerin arkasında bile durmuyorsun. Sende de bu beklenir zatenSiz şaka mısınız?
Leblebi lafı mı?Şaka olan sensin. Söylediğin sözlerin arkasında bile durmuyorsun. Sende de bu beklenir zaten
Ben şaka yapmak için her gün foruma girerimŞaka olan sensin. Söylediğin sözlerin arkasında bile durmuyorsun. Sende de bu beklenir zaten
Vekilliğe gerek yok kendi emeğim ile vali olucam zatenSeçim zamanı geçti be kardeşim. Üzüldüm şimdi bak
Çok saf ayağına yatıyorsun be. Yapma böyle bakLeblebi lafı mı?