Değerli Arkadaşlar Melih Arkadaşımız Sizlerden Tek Tek özür diledi Kendisi de hatasının farkında . Sizlerden ricam Arkadaşımızın özrünü Kabul edin Ve Konuyu kapatalım Artık Sizlerden ricamdır .
Laf sokma çabalarını bir kenara bırakıp oyuna odaklansak bu tarz tartışmalar yaşamayız.Değerli Arkadaşlar Melih Arkadaşımız Sizlerden Tek Tek özür diledi Kendisi de hatasının farkında . Sizlerden ricam Arkadaşımızın özrünü Kabul edin Ve Konuyu kapatalım Artık Sizlerden ricamdır .
Kardeşim dediğim gibi sizlere ya da vekillerinize leblebi ifadesi üzerinden bir hakaretim söz konusu değil. Yanlış anlaşıldı ve özürümü diledim. Laf sokma çabasına gelince. Bu bir siyaset oyunu ve herkes herkese laf sokuyorLaf sokma çabalarını bir kenara bırakıp oyuna odaklansak bu tarz tartışmalar yaşamayız.
Laf sokabilsen gam yemeyeceğim, sen sadece çaba içerisine giriyosun.Kardeşim dediğim gibi sizlere ya da vekillerinize leblebi ifadesi üzerinden bir hakaretim söz konusu değil. Yanlış anlaşıldı ve özürümü diledim. Laf sokma çabasına gelince. Bu bir siyaset oyunu ve herkes herkese laf sokuyorİyi akşamlar diliyorum
EyvallahLaf sokabilsen gam yemeyeceğim, sen sadece çaba içerisine giriyosun.
Biz senin dengin değiliz kardeşim![]()
Teşekkür ederimOzur dilemek 1 buyuklukdur. Aff etmek baska bir buyuklukdur. Konuya tam hakim diyilim ama. Baskanim ozur dilemis. Sizlerde ozurunu kabul edib aff ede bilirsiniz bence.
Özür dilemenin hiçbir manası ve anlamı bulunmuyor.Yappız Başkandan,
Cengiz Barin Başkandan,
Mustafa Denli Başkandan ve
O Dönem Fazlaca Tartıştığım Tüm Yeniden Doğuş Partisindem Özür Diliyorum
İyi akşamlar Kaan başkanımÖzür dilemenin hiçbir manası ve anlamı bulunmuyor.
Sadece sana söyleyeceğim tek şey meşhur lafım daha bir kere bile yanılmadım.
Sende silineceksin.
Affa gerek kalmıcak oyunu oynamak istemeyeceksin.
O yüzden kendine yeni isim beğen Melih Mesut Mert…
İyi akşamlar.