Geri Dönüşe Ek Olarak (1 Kişi İçeride)

SametÜnall1

47. Dönem Aydın Milletvekili
Vatandaş
Değerli Arkadaşlar Melih Arkadaşımız Sizlerden Tek Tek özür diledi Kendisi de hatasının farkında . Sizlerden ricam Arkadaşımızın özrünü Kabul edin Ve Konuyu kapatalım Artık Sizlerden ricamdır .

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
Laf sokma çabalarını bir kenara bırakıp oyuna odaklansak bu tarz tartışmalar yaşamayız.
Kardeşim dediğim gibi sizlere ya da vekillerinize leblebi ifadesi üzerinden bir hakaretim söz konusu değil. Yanlış anlaşıldı ve özürümü diledim. Laf sokma çabasına gelince. Bu bir siyaset oyunu ve herkes herkese laf sokuyor :) İyi akşamlar diliyorum

B

Buğra Kemer

Ziyaretçi
Kardeşim dediğim gibi sizlere ya da vekillerinize leblebi ifadesi üzerinden bir hakaretim söz konusu değil. Yanlış anlaşıldı ve özürümü diledim. Laf sokma çabasına gelince. Bu bir siyaset oyunu ve herkes herkese laf sokuyor :) İyi akşamlar diliyorum
Laf sokabilsen gam yemeyeceğim, sen sadece çaba içerisine giriyosun.

Biz senin dengin değiliz kardeşim :)

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Ozur dilemek 1 buyuklukdur. Aff etmek baska bir buyuklukdur. Konuya tam hakim diyilim ama. Baskanim ozur dilemis. Sizlerde ozurunu kabul edib aff ede bilirsiniz bence.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Yappız Başkandan,
Cengiz Barin Başkandan,
Mustafa Denli Başkandan ve
O Dönem Fazlaca Tartıştığım Tüm Yeniden Doğuş Partisindem Özür Diliyorum
Özür dilemenin hiçbir manası ve anlamı bulunmuyor.

Sadece sana söyleyeceğim tek şey meşhur lafım daha bir kere bile yanılmadım.

Sende silineceksin.

Affa gerek kalmıcak oyunu oynamak istemeyeceksin.

O yüzden kendine yeni isim beğen Melih Mesut Mert…

İyi akşamlar.

Ardilla

20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
Parti sozcusu olmama ragmen bu yorumu kisisel beyan olarak vermekteyim, partimin kurumsal ismini baglamamaktadir.

Her insan hata yapabilir samimiyetle ozur dileyerek el uzatmak da bir erdemdir. Ozrunuz icin tesekkur ederim.