Sizin Umut ışığınız çoktan söndü merak etmeyin
yav sen yapsan neyyy yapmasan neyBen guzelleme yapmiyom ondan vatandaş 2yim canim Efem olaylari biliyon sende )))
Ben sizin gibi yüzsüz değilim ki olamam da o yüzden kabul etmemiştim birde sen kimsin ki beni pişman edeceksin Allah aşkına.Bulaşacağım sebebi falan da yok ben memoliyi sattım de işte karakterin buBerat hep aynı konuyu açma önceki konularda dedim sebebini bimediğin konuya bulaşma niye o şekilde istememin bir sebebi vardı
Ama şunu söylüyüm kabul etseydin çok pişman olacaktın
Onu zaten memolinin kendisi finanse ediyor birine burada ben susturunca diğeri geliyor komedi bunlar Agit BaşkanKardeş konuşmak için değil sen önceki mesajlarda partimize saldırmayın tarzında bir şey dedinde yani parti ne alaka memole söylüyorlar sen bence konuşmak için geldin buraya hadi hadi doğruyu söyle kızmıycam
Bu akşama burada Efe İhsanda gelirGuapo Genco adamın avukat ı mısın sen ya adamın klavyesi yok mu
Sizin Umut ışığınız çoktan söndü merak etmeyin
Vexana geldi aklıma @RüaUmut ışığı?
Pikaçu gibi birşey mi oluyor bu?
Pikkaaaçuuuu
niye zoruna mı gittiBu akşama burada Efe İhsanda gelir
Xavier daha uygun gibi .dVexana geldi aklıma @Rüa
Anlamış değilim fedaisini göbderiyor fedaiside okuduğunu anlayamıyorOnu zaten memolinin kendisi finanse ediyor birine burada ben susturunca diğeri geliyor komedi bunlar Agit Başkan
Guapo kardeş bu neKimin yerine konuşacağıma karışamazs8nız gelmişsiniz yine farklı bir konu açıp GGP ye gönderme yapıyorsunuz
Yooo mutlu oldumniye zoruna mı gitti
Daha çok ağlicaksin bu gunlerini unutmaYooo mutlu oldum
Yüzsüz olsaydım şuan bu partide olmazdım memoreisi satan yüzsüz kişi BERAT KOTO dur bunu bile bile kendini yüzsüz gibi g9stermen ne kadar doğru hiç bilmiyorumBen sizin gibi yüzsüz değilim ki olamam da o yüzden kabul etmemiştim birde sen kimsin ki beni pişman edeceksin Allah aşkına.Bulaşacağım sebebi falan da yok ben memoliyi sattım de işte karakterin bu
Sen kimi susturuyorsun Allah aşkına ya sende kendini bir şeyler zannetmeye başladın ha her kelimende dahada batıyorsun bence susOnu zaten memolinin kendisi finanse ediyor birine burada ben susturunca diğeri geliyor komedi bunlar Agit Başkan