A
A K G
Ziyaretçi
bi üsteki yazdığımı oku sonra konuş kim olarak karşımda bulunuyorsun?Fazla ileri gitmiyormusun. Yalan olduğunu nereden biliyorsun.
Yanındamıydın ?
bi üsteki yazdığımı oku sonra konuş kim olarak karşımda bulunuyorsun?Fazla ileri gitmiyormusun. Yalan olduğunu nereden biliyorsun.
Yanındamıydın ?
O izmir guzeli senin gibileri o İzmir'in ege denize dökmekle meşgul rahatsiz etme
Bende konustuyorum ?gerçekten fazla ileri gidiyorsunkendisiyle reelde de konuşuyorum eymen karışma
sanamı sorucam?Bende konustuyorum ?gerçekten fazla ileri gidiyorsun
Milletin hakkında atıp tutma o zaman kanka kulaktan duyma bilgilerlesanamı sorucam?
kulaktan dolma bilgimi qnwnqnwen tamam eymen sizsiniz pp ni pp kardeşligi yaptin zaman konuşuruzMilletin hakkında atıp tutma o zaman kanka kulaktan duyma bilgilerle
kulaktan dolma bilgimi qnwnqnwen tamam eymen sizsiniz pp ni pp kardeşligi yaptin zaman konuşuruz
Anca gidersin hadi yallaaahAy çok korktum hemen gidiyorum![]()
Sen ilk önce benim bașarılarımın yarısını yap sonra konușalımAnca gidersin hadi yallaaah
Başarı ?Sen ilk önce benim bașarılarımın yarısını yap sonra konușalım
Oyuna gerçek hayat katacak kadar başarısız biriysen söyle alin senle hiç tartışmaya bile girmiyelimBaşarı ?gerçek hayatta ki başarımı oyunmu öyle gelsene sen bi ?
Gerçek hayattakini asla geçemezsin de o yüzden bari oyunda bi ihtimal geçersinBaşarı ?gerçek hayatta ki başarımı oyunmu öyle gelsene sen bi ?
Gerçek hayatta sanki beni tanıyordaOyna gerçek hayat katacak kadar başarısız biriysen söyle alin senle hiç tartışmaya bile girmiyelim
ALLİİİNNNNNN !!? Nerdesinnnnn !Başarı ?gerçek hayatta ki başarımı oyunmu öyle gelsene sen bi ?
Çizikli șuan çizik gitsin gelirALLİİİNNNNNN !!? Nerdesinnnnn !
Çizikli șuan çizik gitsin gelir
ban sebebine kimseyi defetmeyin yazdıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Aaa meryem naberr
Aa umut iyidir sendenAaa meryem naberr
İyi meryem askerlik bitti evdeyim artıkAa umut iyidir senden