Daha yazılanı anlamakta güçlük çekiyorsun demiyorum tamamen anlamıyorsun benimle ikili diyalogda bulunma sana fikrini soran olmadı işine bakBaşta istifa etseydin bas bas bağırdık forumda genel chatte
Daha yazılanı anlamakta güçlük çekiyorsun demiyorum tamamen anlamıyorsun benimle ikili diyalogda bulunma sana fikrini soran olmadı işine bakBaşta istifa etseydin bas bas bağırdık forumda genel chatte
Senlik bir konu yok öte tarafta oyna hadi bakalımHocam sen ne anlatıyorsun
Senide adam yerine koyup cevap verdim sende haklısınDaha yazılanı anlamakta güçlük çekiyorsun demiyorum tamamen anlamıyorsun benimle ikili diyalogda bulunma sana fikrini soran olmadı işine bak
Ben her zaman haklıyım ondan yana zaten sıkıntı yokta yalnız sen beni adam yerine koysan ne olur koymasan ne olur seni takan mı var utanmadan cevap veriyorsun hala hadi yoluna çok bile zaman ayırdım sanaSenide adam yerine koyup cevap verdim sende haklısın
Siz sıra ile mi geliyorsunuz beSenlik bir konu yok öte tarafta oyna hadi bakalım
İster sıra ile ister sırasız ne olacak itirazın varsa gerekli yerlere başvurunu yapabilirsin benimle muhattap olma oyununu oyna işine bakSiz sıra ile mi geliyorsunuz be
Sen işine bakİster sıra ile ister sırasız ne olacak itirazın varsa gerekli yerlere başvurunu yapabilirsin benimle muhattap olma oyununu oyna işine bak
Ben zaten işime bakıyorum gelip konuyu hortlatan sensin hadi şimdi yoluna devam et bekleme yapmaSen işine bak
TamamBen zaten işime bakıyorum gelip konuyu hortlatan sensin hadi şimdi yoluna devam et bekleme yapma
yenilikçi demokrasiyi soruyorsan yok öyle bir parti kral hayal ürünüAltın ok'tan başka parti yokmu bu ülkede yada altın ok'un yönetmediği bir parti yokmu
10 belediye boşta Burda toplananlara dağıtın gitsin fatih utanmadan maaşınıda gider alır bunlar zaten
ÖVİP var kardeşimAltın ok'tan başka parti yokmu bu ülkede yada altın ok'un yönetmediği bir parti yokmu
Hamza abartma be kardeşimDarbe kazanılmadı desem ?
YA çekilir ise biz bu oyunda neler neler gördük ?Yav Hamza mesaj da belirtili şekilde darbe komite üyesi çekilirse sonlandırılır diyo. Sen komite üyelerinden çekilecek bir komutan görüyomusun
Kanka ihtimale göre konuşuyon yavYA çekilir ise biz bu oyunda neler neler gördük ?