I
IV. BALDWIN
Ziyaretçi
Dil bilgisine ilk defa gülen birini gördüm o kadar yoksun musun (@Kaan_Çelik az ekşın lazım)Başkanım güldürdünüz
Dil bilgisine ilk defa gülen birini gördüm o kadar yoksun musun (@Kaan_Çelik az ekşın lazım)Başkanım güldürdünüz
Nasıl da kıvırıyor yaw bi laf ettin arkasında dur kıvırmak ata sporu olmuş sizde he tamam kardeşim abim gelir aynen lise üçten devam et erkekliğin tutarsa yine benden başla cesaretin varsaYav hadi sen git abin gelsin sen nerde türedin geldin bıyıklara bak bide
@alikerem ama biz böyle konuşmamıştıkDeğerli Başkanonline ailesi,
Tarafıma verilen yetkiye dayanarak Genel Kurmay Başkanı – Oyun Başkanı olarak , Tüm Şehir Valilerini görevden alıyorum.
Yeni atanacak 81 kişilik liste aşağıdaki gibidir ;
1. Kubilay
2. -EMRE İPEK-
3. OktayBaşkan
4. Olcaygkmn
5. Gonyali1922
6. Eren Kaplan
7. Yasin APAYDIN
8. Cahit Suphi KANBEROĞLU
9. BordoMaviAli
10. Takla
11. sarimeert1
12.Kadir Mirza
13.Anıl ÇAPAN
14.İSMAİL43
15.IV_MURATHAN-28
16.Galatasaraylı0
17.berkay yaçan
18.YSF007
19.ARES(GOW)
20.Büyük Başkan Efe
21.Abdurrahman HEKİMOĞLU
22.carikoglu
23._Anadalı_
24.E M İ R O Ğ L U
25.hmz1907
26.özbas
27.usta hayalet
28.Mamiiiiii
29.Mustafa2234
30.Ghostx
31.EmrihanM
32.FurkanEKeskin
33.Abdurrahman arslan
34.Beratkılç
35.Freemoddd
36.Deli Hikmet – Eskişehir
37.Yasin Çiçek
38.AV. AKIN BİRDAL KARABULUT
39.AtakanKarabulut
40.Alperen TAŞKIN
41.Yağız Aras Yakın
42._TARIK_
43.Toprak Kırtepe
44.Mertt Yaman
45.e_meliksah
46.Yeliz Bahar
47.Berkan34
48.MuratCanY
49.Alihan57
50.Prof. Dr. Ahmet Yavuz
51.Deniz Arda
52.Eren Bahti
53.Poyraz Ünal
54.EROZKAN
55.ALBAY BERK
56.ozkn.
57.Batuhanq07
58.tolgaekici
59.SADETTİN AYDEMİRR
60.Salih Çetiner
61.M.Kürşat
62.3H@RFLİ
63.Haticeay
64.Hasan Efe Cesur
65.HÜSEYİN ASLAN
66.ABDUSSAMED KASAL -Aksaray
67.Süleyman O.
68. BYSARIKSIZ-Ertuğrul -Çanakkale
69. Caravaggioisik
70.tapucutaner
71.kırıkay
72.Recep Tuğra
73.Kadir Aydın
74.YasinKartal
75.Mrym04
76.OsEr20
77.Müco Başkan
78.Selocan.55
79.Kuzey Mert Köroğlu
80.zeylmz
81.emre5959
Tarafıma verilen yetkiye dayanarak Genel Kurmay Başkanı – Oyun Başkanı olarak , Tüm Belediye Başkanlarını görevden alıyorum.
Yeni atanacak 66 kişilik liste aşağıdaki gibidir ; ( Geriye kalan atamalar ilgili şehire atanacak olan valiler tarafından yapılacaktır.)
1. koko_çılgınlar77
2. mir zanaram
3. Luffy.
4. LANDOWNER
5. Samed Sağlam
6. A7sonHP
7. YuNuS9906
8. BULDERMAN
9. Muhammed07
10.Fırat Yardımcı
11.babaskann
12.Meriç şer
13.GAZİSmash
14.Erdem Türker
15.Seydaye sor
16.ascioglu
17.Fatih_Kyr
18.naslan
19.KONUR ALP
20.Burakbcc
21.35GÖKDENİZ35
22.demirbey48
23.Salih8008
24.MUHAMMED DEMİRBEY
25.A S L A N B E Y
26.Nafiz9797
27.Efekpt
28.gülün dikeni
29.Xvalgr
30.NurayG
31.cemcankaya
32.Batuhan Batu
33.Ottomannnnnnnn
34.Ahmecet
35.egaf34
36.Baylordboy
37.Yıldırım Başkan1
38.Arda Akgül
39.ömer perk
40.NOEJ
41.Ali Ergün -Eskişehir
42.MAMİ.İZMİR
43.ata41
44. zeusx
45. Balin23
46. Muhammed Enes 66
47. L O K İ
48.Looper
49.CANN011
50.deniz41
51.omer032
52.Huzun77
53.Hayati Yasa
54.Turgayılmaz
55.Yusuf akmaz
56.ahmetordky
57.rzay n başkan
58.Rzayev.Sedulla
59.yigitkaanyildirir
60. ASTAUBAY ABBAS
61. MUSTAFA BULUT
62. Arda topal
63.Yunus Emre46
64.Ricardo Quaresman7
65.Efe Altıntaş
66.embiyaulker
Oyun Başkanı
Genel Kurmay Başkanı
Fatih TUTUK
@BaşkanOnline
Şu yürek medyaya söylemek lazım röportaj yapsın jahdksgdjgsjdhDil bilgisine ilk defa gülen birini gördüm o kadar yoksun musun (@Kaan_Çelik az ekşın lazım)
Benim karşı koğuşa attılar onu sabahtan beri dır dır dır başımın etini yediŞu yürek medyaya söylemek lazım röportaj yapsın jahdksgdjgsjdh
HagsjagsjgsjshsjsgjsgBenim karşı koğuşa attılar onu sabahtan beri dır dır dır başımın etini yedi
Not etmenize gerek yoktu isteseniz verirlerdi zatenGöktürk Partisi olarak biz ettik, bekliyoruz...
Benimle emir kipli konuşmayı kes öncelikle , Oyun içerisinde olduğumuzu hatırla, ve emin ol verilen tüm görevleri gerçekleştiriyorum senin gibi boş konuşmak yerine verilmiş olupta yapmadığım bir şey yok yapmadıysam verilen bi görev yoktur. Sen ne yaptın bu zamana kadar forumda boş konuşmak yerine?Alin başkan tek soru soracağım tek cevap vereceksin bulundugun ilde vaatlerin çalışmaların neydi ve darbeye kadar neden yapmadın? Bi cevap ver bakalım?
Öyleymiş tamamNigdeyi severim de gazozuna içememem neden biliyor musun makam alan ego içinde oluyor ha ben o egoda olmam, talep karsılamasini bilirim ama görev verildiği takdirde ben hizmetlerimi gerçekleştirirken görünmek isterim görev verilmediyse desteklemek yanlarında olmak onlarla yol yürümek lazım çünkü yönetim ve yönetişim yapmayı bilmek lazım bu arkadaşlar da verilen görevleri çok net güzel karşılayacak kişiler en azından darbe faydalı oldu
İki gazoz dedim diye adamların bilinç altına yerleşmiş hemen onada göz koydularKral gazozla makamın ne alakası var az şu mantığı tutun kafanızda
Sen ne anlatıyosun yaAlin başkan tek soru soracağım tek cevap vereceksin bulundugun ilde vaatlerin çalışmaların neydi ve darbeye kadar neden yapmadın? Bi cevap ver bakalım?
Bugün çok agresifsinBenimle emir kipli konuşmayı kes öncelikle , Oyun içerisinde olduğumuzu hatırla, ve emin ol verilen tüm görevleri gerçekleştiriyorum senin gibi boş konuşmak yerine verilmiş olupta yapmadığım bir şey yok yapmadıysam verilen bi görev yoktur. Sen ne yaptın bu zamana kadar forumda boş konuşmak yerine?
Hayır şimdi gazoza yazık onu da içeri atarlar makamda gözü var diyeİki gazoz dedim diye adamların bilinç altına yerleşmiş hemen onada göz koydular
Ee yani ?D
Bugün çok agresifsin
Yok bisey 🫡Ee yani ?
Önce bi ağırlığın olsun sonra gel boş beleş konuş burada bal gibi görüyor herkes nasıl yaranmaya çalıştığını merak etme çok iyi show yaptın verirler sana bi makamAhahaha Alin başkanım Bence bak şimdi yorumlara beni koltuk sevdalısı sanacak bin tane insanı önünüze getiririm bu konuşmanızdan sonra( Göreve getirildiğimde) izlersiniz ne yapıp ne yapmayacağımı o zaman bu baltalamaların cevapları sizde zaten verilmiş olarak geri dönecektir. Saygılarımla keyifli oyunlar dilerim cevaplayamadığınız sorular da size hediyem olsun
EyvallahYok bisey 🫡
HmmÖnce bi ağırlığın olsun sonra gel boş beleş konuş burada bal gibi görüyor herkes nasıl yaranmaya çalıştığını merak etme çok iyi show yaptın verirler sana bi makam