Darbe candır gerisi yalandırOSMANİYE MİLLETVEKİLİ GÖKTÜRK PARTİSİ
BASKAN YARDIMCISI OLARAK
GÖREVİMİN BAŞINDA SONUNA KADAR DURACAĞIM
VEKİLLER BURADA DİMDİK AYAKTA
GÖKTÜRK BURADA DİMDİK AYAKTA
#İSTİFAETMİYORUZ
#BURADAYIZ
#DİMDİKAYAKTAYIZ
Bendeki vizyonu bilsen başın döner hasan atlamamayaydın iyiydiYalanlarınızda darbeniz kadar vizyonsuz be başkanım![]()
Sizden beklenmicek performans değil hangi kapı yağlı ile orda pisersinizAynen çok korkuyoruz o yüzden forumda bakanlara falan ağlıyoruz sattınız bizi diye![]()
aaaahhh yakalandık 1500 gayme almıştım köy başına...Yalan söylüyorlar bilgemle semih muğladan 5 köy istediler
Darbe candır DEMOKRASİ VAR Belli ki secime 1 gün kala kazanamayacaginizi anlamassiniz inkar etmeyin!!!
Kral darbe başarısız olursa borç harç eder yine veririm söz namusturaaaahhh yakalandık 1500 gayme almıştım köy başına...
Çıkarlarımız için ortalık karıştırmıyoruz başkanım rahat olunuz.Sizden beklenmicek performans değil hangi kapı yağlı ile orda pisersiniz
kral buraları satıp siverekten güzel bi köy alıp seninle isot ekmemiz lazım biliyosun dimiKral darbe başarısız olursa borç harç eder yine veririm söz namustur
SizmiÇıkarlarımız için ortalık karıştırmıyoruz başkanım rahat olunuz.
Off traktör hazır toprak hazır atla uçağa gel kralkral buraları satıp siverekten güzel bi köy alıp seninle isot ekmemiz lazım biliyosun dimi
Başkanım sizdeki vizyonu izliyoruz hepimiz çok fena bir vizyon, ama ben sizi tutmayım forumda bakanların yorumlarının altında ağlamanız lazımBendeki vizyonu bilsen başın döner hasan atlamamayaydın iyiydi![]()
Yarası olan gocunur başkanım. Ortaya atılan lafı üstünüze almayınızŞimdi bişey derdim ama bı sana bakıyorum bide kafa tasina gerek yok diyorum
darbeden sonra sendeyimOff traktör hazır toprak hazır atla uçağa gel kral
Eksik soylemissin fatihin evinide istemistim birde tarabyada villa istedim ama neyse simdilik bole olsun dedimYalan söylüyorlar bilgemle semih muğladan 5 köy istediler
Ülkemde mülteci istemiyorumEksik soylemissin fatihin evinide istemistim birde tarabyada villa istedim ama neyse simdilik bole olsun dedim
Sana bı. Yara açarım rüyalar aleminde bıle göremezsinizYarası olan gocunur başkanım. Ortaya atılan lafı üstünüze almayınız