GÖKTÜRK PARTİSİ KAPATILMIŞTIR. (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Bir anlamayan arkadaş daha.
Forum içinde açıkca yazılmış küfürlü ekranı kaos başlasın başlığıyla paylaşamazsınız.
Anlıyor musun? Prim bu.
Burada konu içerik vb. değil.
Sizin yaptığınız hareket.
Sırf kaos ya da ortalaığı karıştırmak için aylar öncesinin ekranını atıp (3. platform yasak olduğu halde) bundan dolayı 3 gün forum banı aldığınızda yönetimi itham edemezsiniz.

@Mustafa Yağız 07

06ENES06

Yeni Üye
Vatandaş
oyun bu çöplerden kurtulmalı ve oyuncu kitlesi kalitesizleşmeli.
bwn oyuna bilgem ve avanesi yüzünden uzaklaştım.
bakınca zekasızlık karşısında burada olmamam gerektiğinw düşünüyorujmö

MAGARSUS

😎😎
56. Dönem Oyun Başkanı
Saçma bir sebeb bu kime yapılsa aynı tepkiyi verirdik ve sizden akıl alacak değiliz
Mustafa başkan şimdi bu ss lerle yönetime gidip yazsaydı bilgem denen şahıs yönetimden uyarı maksadında bir yazı talep etseydi veya kim olduğunu biliyorsa yönetime sunsaydı ssleri delilleri yönetim gereğini yaparmıydı yapmazmıydı? Buraya gelip paylaşma amacı ney mesela ?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Mustafa başkan şimdi bu ss lerle yönetime gidip yazsaydı bilgem denen şahıs yönetimden uyarı maksadında bir yazı talep etseydi veya kim olduğunu biliyorsa yönetime sunsaydı ssleri delilleri yönetim gereğini yaparmıydı yapmazmıydı? Buraya gelip paylaşma amacı ney mesela ?
yahu ssyi burada tekrar paylaşmak küfrün tekrarlanması demek.
bu parti yöneticileri topyekün olarak anlamama ısrarı nedir anlayamıyoruz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
ek olarak zaten başlıkta yazıyor "kaos" istiyormuş arkadaşlar :D
küfür üstünden kaos olmaz. göktürk partisi yaşça küçük olduğu için anlamakta zorlanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...