saf ayağına yatıyor ya birdeDemişsin işte gözümüzle okuduk yazık sana utanıyorumsevimin selamı var yazsana belki küfür eder sjdjjdjdkdkd yazmış bide

saf ayağına yatıyor ya birdeDemişsin işte gözümüzle okuduk yazık sana utanıyorumsevimin selamı var yazsana belki küfür eder sjdjjdjdkdkd yazmış bide
Özelden hallettik sevim başkanla konuyu kapandı benim içinbilgeme attıda noldu oturup beraber sohbet ettiler tencere kapak misali bunlar
senin için kapandıysa sen yazmaÖzelden hallettik sevim başkanla konuyu kapandı benim için
yersensaf ayağına yatıyor ya birde![]()
okumasam yerdimyersen![]()
bişe yok gerçekler can yakıyor bazılarındaNe olmuş yine buralarda @MAGARSUS Efee
E senin mesaj geçmişini de okumayan kalmadı herkes biliyor mevzuyu, zoraki bir şekilde insanları sana sövdürmek için damar yolundan konuya girdirip küfür ettiriyorsun. Sonra da küçük emrah modunda bekliyorsun. Kadınlığını kullanıp; insanların sana destek çıkacağını, arka çıkacağını bilerek hamleler yapıyorsun. Gerçi güzel iş senin yaptığın da, boşu boşuna yok dalga geçiyorsunuz cart curt muhabbetine girme mesajların apaçık ortada.Dalga mı geçiyorsunuz ikinizde ederiniz kadarsınız. Bir kadın olarak gelip bana küfür edin mi dedim de bunu yazıyorsunuz insanlıktan nasibini almamış varlıklarsınız. Birde bunun alayını geçiyorsunuz kendinizce . Sizin adınıza utanıyorum.
Akıllanmaz oHerkesi satan bilgem belki bu sefer akıllanmiştır dedim huylu huyundan vazgeçmemiş.
Neden Göktürke dönmedin diyenlere duyurulurDeğerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun içinde "kaos" çıkarmayı kendine huy edinmiş,
Yöneticisinden ve üyesine kaos çıkarmak için her şeyin mübah olduğunu düşünen Göktürk partisi
Oyun Yönetimi kararıyla kapatılmıştır.
Herkese iyi oyunlar dileriz.
hoş geldinNeden Göktürke dönmedin diyenlere duyurulurE ben biliyordum aqalar
Muhammed noldu sana seni de miİyiki kapanmış yoksa bilgem akıllanmaz dı
Akıllanmaz tabi. Çok dedik biz bunlarıİyiki kapanmış yoksa bilgem akıllanmaz dı
bilgem için bizi satan sen değilmiyfdin noldu kararın değişti ?İyiki kapanmış yoksa bilgem akıllanmaz dı
Zamanında oldu öyle şeylerbilgem için bizi satan sen değilmiyfdin noldu kararın değişti ?