GÖLGE OYUNLARI (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
Kabul ediyosun yani başkanım adine desteğinizi ?
Kimi destekleyeceğimizi kime oy atacağımızı kendimiz belirleriz ahmet başkanım ben adine oy atıcam demedim , biz bugüne kadar kimseyi düşünmedik açık konuşmak gerekirse ama sizinkiler burada konu açarak zaten kendi ayaklarına sıkmış oldular…

Oğuralp Göktürk

Göktürk sevdalısı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kardeş sen aradan bi çık. Kimsenin kimseyle kanka olduğu yok.
Geçen dönem ittifak olduklarınıza bu dönem bizi yapıştırmayın
Birde her yerde Emirhan da palas ta bozkurt ta altın ok ta kırmızı çizgimin malum parti olduğunu bilir bilip bilmeden konuşma ne yanında ne yöresinde olurum neden oldum

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Kimi destekleyeceğimizi kime oy atacağımızı kendimiz belirleriz ahmet başkanım ben adine oy atıcam demedim , biz bugüne kadar kimseyi düşünmedik açık konuşmak gerekirse ama sizinkiler burada konu açarak zaten kendi ayaklarına sıkmış oldular…
Belirlemenize haşa karışamayız. Sadece partinizdeyken oy kullanabilseniz sorun olacagını düşünmüyorum ama partiden bir çok üyenizle beraber çıkıp destek vermek ise amacınız bu oyun yönetimi tarafından daha önce uygun görülmemişti bu yüzden de konusu açılmak istendi

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Belirlemenize haşa karışamayız. Sadece partinizdeyken oy kullanabilseniz sorun olacagını düşünmüyorum ama partiden bir çok üyenizle beraber çıkıp destek vermek ise amacınız bu oyun yönetimi tarafından daha önce uygun görülmemişti bu yüzden de konusu açılmak istendi

Sen mi düşündün bunu

Oğuzhan Ülker

Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
Biz birini desteklemek için çıkmadık partiden istediğimiz zaman çıkarız partiden atılanlar da olur bu oyunda herşey her an olabilir geçen seçim ile bu seçim farklı arkadaşlar kime oy atmak isterse atabilir toplu şekilde bi hava alıcaz bu kadar

Oğuzhan Ülker

Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
Yani bu konunun özeti açıkcası : ARKADAŞLAR BÖYLE SIÇILIR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...