GÖLGE OYUNLARI (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Yapmaaaa yapmaaa 😎 misir alicam soz..
Benimde mesajlarim silindi size dair bisi degil. Bide ben bol bol bayram msji ve selam aldim. Biliyomusun korku daglari diye yeni bir film varmis orada ikttidara gelen biri yuzde 200 bayram ikramiyesi veriyomus teyzelere olur emekli ikramiyemle partiden attigim adama vip 2 alirim mesela nasil fikir
Ablam sen uzun diye okunadın heralde. Mısırını alırım valla. Bana yazdıkları da zaten partilerinden bağlarını koparmadiklarini ancak parfi ne karar verise ona oy atacaklarini, münferit olarak ne bize ne de başka adaya oy atmayacaklarını anlatıyor. Sizin iddia ettiğiniz gibi bir anlaşma olsa bundan benim haberim olur 10-15 adama tek tek yazmam. Onlarda bu cevap yerine baskanim zaten size verecez yazar demi 🤔

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Gençler konunuzu açtınız yönetim değerlendirir. Güzel seçim ortamına zeval getirecek hamlelerde bulunmayın. Bugün kendiliğinden mesaj geçmişim silindi. 2 gündür bağımsız herkese mesaj yaziyorum. Afişimizi atıp desteklerini oyun mesajlardan rica edioirum. Tüm yükselen üyelerinin verdiği cevap aynen şudur. Yönetim kontrol edebilir

"Parti politikalarımız gereği hareket edeceğiz. Bağımsız olmamız birşey değiştirmez. Size başarılar."

Hatta bir süre sonra sevim başkana yazdım baskanım bağımsız olan herkese yazdim sizinkilere toplu söyler misiniz hepsi zahmet edip yorulmasın dedim 😂

Yükselenin bize oy atacağını düşündürten şey sizin oyundaki hal ve tavırlarınızdır belki. Bir çok ittifak dışı olan parti bir adaya başarılar dileyip inşallah siz kazanırsınız diyorsa oturup bir düşünün biz ne yaptık ta oyunun çoğunluğunun tepkisini çektik.

Adayınıza basarilar dilerim. İnşallah kavgayla dövüşle değil dostluk ve rekabetle güzel bir seçim olur. 🌹
İşte zamanında arkadan sizinle konuşup ittifak yaptığımız için oy vermediğimi yok bilmem şunu yaptığımızı bunu yaptığımızı düşünüp arkamızdan iş çevirerek bizi kapı dışarı bırakıp hemen bir ittifak kuran insanlar kurdukları yeni ittifakın adayını bu şekilde desteklemeye çalışıyor belki de.

Kafalarında ne kuruyorlar bilmiyorum fakat başkanıma katılıyorum değerli arkadaşlarıma elbette siyaset gereği destek talep eden mesajları oldu fakat politikalarımız gereği hepimiz toplu bir şekilde başkanımı yazdığı cevabı verdik ben de dahil ki destekleyebiliriz kime ne bizim partimiz bizim politikalarımız bizim hamlelerimiz ister parti dışına çıkar hava alırız ister partinin içinde dururuz. Oyun kuralları nettir biz kural ihlali hiçbir şey yapmadık. Yani boşa ağlamayın. Bir de rica ediyorum vergi kasıyorum böyle saçma saçma konuları açıp vakit kaybettirmeyin.

@Oğuzhan Ülker seri bir şekilde işleri onaylar mısın ? 😂😂😂😂

Y

- Y U N U S -

Ziyaretçi
Sıkıntın varsa gel özelden konuş içinde ne varsa dök. Seninle bi sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum varsa gelip söyle burda atışmayla olmaz. Başkasının sıkıntısını kendi sıkıntın ettiysen de yanlış yoldasın onu söyliyim😃
Ben kimin yanında yer alacağımı bilirim İsmail bana hikaye anlatmana gerek yok. Bir ara sizin derdiniz bizim derdimizdi. Hatırlatırım bunları da hatırlatmak istersen yerimi biliyorsun 😄

BİLGEM GÖKTÜRKS

Üye
Vatandaş
Ablam sen uzun diye okunadın heralde. Mısırını alırım valla. Bana yazdıkları da zaten partilerinden bağlarını koparmadiklarini ancak parfi ne karar verise ona oy atacaklarini, münferit olarak ne bize ne de başka adaya oy atmayacaklarını anlatıyor. Sizin iddia ettiğiniz gibi bir anlaşma olsa bundan benim haberim olur 10-15 adama tek tek yazmam. Onlarda bu cevap yerine baskanim zaten size verecez yazar demi 🤔
Okumadim yaa cok uzun .neyse oledir

Y

- Y U N U S -

Ziyaretçi
Ben sen kendi partine laf ettiğini söylemiyorum ha ki @BİLGEM GÖKTÜRKS de bliyor ben zamanında dediklerimi ona karşıda dedim sen sıkma canını ama senin arkandan denenlrr hoş değil 😂
Benim arkamdan denen şeylerin ben farkındayım merak etme başkan. Manupile etmene gerek yok. Karşında çocuk da yok. Ben benim hakkımda kim ne dusunuyor tahmin edebiliyorum 😁

U S K A

Üye
Vatandaş
Gençler konunuzu açtınız yönetim değerlendirir. Güzel seçim ortamına zeval getirecek hamlelerde bulunmayın. Bugün kendiliğinden mesaj geçmişim silindi. 2 gündür bağımsız herkese mesaj yaziyorum. Afişimizi atıp desteklerini oyun mesajlardan rica edioirum. Tüm yükselen üyelerinin verdiği cevap aynen şudur. Yönetim kontrol edebilir

"Parti politikalarımız gereği hareket edeceğiz. Bağımsız olmamız birşey değiştirmez. Size başarılar."

Hatta bir süre sonra sevim başkana yazdım baskanım bağımsız olan herkese yazdim sizinkilere toplu söyler misiniz hepsi zahmet edip yorulmasın dedim 😂

Yükselenin bize oy atacağını düşündürten şey sizin oyundaki hal ve tavırlarınızdır belki. Bir çok ittifak dışı olan parti bir adaya başarılar dileyip inşallah siz kazanırsınız diyorsa oturup bir düşünün biz ne yaptık ta oyunun çoğunluğunun tepkisini çektik.

Adayınıza basarilar dilerim. İnşallah kavgayla dövüşle değil dostluk ve rekabetle güzel bir seçim olur. 🌹
Başkanım laf size veya adayınıza değil belkide farklı hiç olmayacak kişilere oy almışlardır aynı şey sizin başımıza gelse yine desteklerdim sizi ayriyeten geçen dönem olan olaylarda altın oku desteklenmiştim adayda benim abimdi kimse bana ordan dalaşmasın

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
İşte zamanında arkadan sizinle konuşup ittifak yaptığımız için oy vermediğimi yok bilmem şunu yaptığımızı bunu yaptığımızı düşünüp arkamızdan iş çevirerek bizi kapı dışarı bırakıp hemen bir ittifak kuran insanlar kurdukları yeni ittifakın adayını bu şekilde desteklemeye çalışıyor belki de.

Kafalarında ne kuruyorlar bilmiyorum fakat başkanıma katılıyorum değerli arkadaşlarıma elbette siyaset gereği destek talep eden mesajları oldu fakat politikalarımız gereği hepimiz toplu bir şekilde başkanımı yazdığı cevabı verdik ben de dahil ki destekleyebiliriz kime ne bizim partimiz bizim politikalarımız bizim hamlelerimiz ister parti dışına çıkar hava alırız ister partinin içinde dururuz. Oyun kuralları nettir biz kural ihlali hiçbir şey yapmadık. Yani boşa ağlamayın. Bir de rica ediyorum vergi kasıyorum böyle saçma saçma konuları açıp vakit kaybettirmeyin.

Ben onaylarım da bunlar vergiye de hileci derler şimdi 😂😂

O A B İ

Vatandaş

Ablam belki de sırf sizin içiniz içinizi yesin yükselen rakibi destekleyecek seçimi kaybettik deyin diye çıkmışlardır.

Mesela bizim adamlar siz zor takip edin katsayilarimizi diye çıktı 😂😂

O A B İ

Vatandaş
Neyse misafirim var gidiyorum ben size iyi sohbetler hepiniz seviliyorsunuz. Üzmeyin birbirinizi 🌹

BİLGEM GÖKTÜRKS

Üye
Vatandaş

E kaybetme kafada kurmuyoruz soruyoruz herkesin hakki vardir degilmi soru sormaya. Zamaninda esdeger bir konuda bazi aciklamalar varmis bakalim dedim. Sayin baskan. İyi aksamlar o zaman size konu degeri sizin icin kalmamis demektir.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Ablam belki de sırf sizin içiniz içinizi yesin yükselen rakibi destekleyecek seçimi kaybettik deyin diye çıkmışlardır.

Mesela bizim adamlar siz zor takip edin katsayilarimizi diye çıktı 😂😂
Kim bilebilir değil mi?
Ama öğrenmeye çalışıldı yani bütün üyelerimize Parti giriş çıkışları kapanana kadar Bilgehan hanım tarafından bizzat partilerine davet mesajları atıldı bana kendisi atmamış üyesi atmış neyse bizim üyelerimize de sormuşlar yükselen ne yapmaya çalışıyor diye . Herkes de bir merak da bir kuşku bir kurgu aman Allah'ım buna kafa yordukları kadar oyunda katsayı kassalardı zaten seçim alırlardı 😂

Y

- Y U N U S -

Ziyaretçi
Benim seninle sıkıntım yok kendi kendine sıkıntı yaratma, niyetini de hala anlamadım😃
Sıkıntım sizin bu hareketleriniz İsmail. Düşman miyiz hayırdır böyle tavırlı tavırlı konuşmalar falan. Arkamdan da biri birşey diyorsa gelsin bana soylesin. Delikanlı gibi. Buradan herkese diyorum. Ama HERKESE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...