Vay be belediye başkanlığından ob adaylığına başarı (makam) hikayesigeç olmadan OB yapmayın bu hanımefendiyi başımıza 25 ay musallat olur
Vay be belediye başkanlığından ob adaylığına başarı (makam) hikayesigeç olmadan OB yapmayın bu hanımefendiyi başımıza 25 ay musallat olur
diplomasını kontrol edin doktormu bakalım önceVay be belediye başkanlığından ob adaylığına başarı (makam) hikayesi
Haberi şimdi geldi. Oyuna verdiğin emekler (yok) için sağol. Karsılaşmayız inşallah oralarda.Allah mekanını cennet etsin göktuğ. Özleyeceğiz seni, emeklerin hizmetlerin çok bu oyunda. Nur içinde yat
Konuyu amacı dışında kullanmayınızMükemmel fikirler başkanım elinize sağlık
hocamm allah aşkına şu ödülümü yollayın 500 taşımı lütfennnKonuyu amacı dışında kullanmayınız
DldldldöödmdmdmdmmdmdmdmdmmdmdmdKonuyu amacı dışında kullanmayınız
Merhabalar, evet sohbet alanına hoşgeldinizMerhaba burası sohbet alanı mı ?
Hoşbuldum, çok güzel bir alan olmuş hem sıkılınca okumak için uzun yazılarda var başarılıMerhabalar, evet sohbet alanına hoşgeldiniz
Evet bu konunun bir amacı kalmadığına göre yemek tarifi verelim artık
Dilber Dudağı
Hamur: 2 yumurta, 1 çay bardağı yoğurt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 YK sirke, kabartma tozu, un ile yoğur.
Aç: Hamuru bezelere ayır, nişastayla ince aç.
İç: Ceviz koy, yarım ay şeklinde kapat, dudağa benzeterek şekil ver.
Kızart: Yağda kızart.
Şerbet: 2 su bardağı şeker + 2 su bardağı su, kaynat, soğut.
Son: Sıcak tatlıya soğuk şerbet dök. Afiyet olsun!
Sende bir ise yaraGöktuğ sonunda başardı önerileri olmasada açtığı konu ise yarıyor![]()
Gaz yapar bu ben savaşa giderken sorun olur![]()
Nohut tava tarifi
youtube.com
Üstelik Canının sıkılınca göktuğa hakaret edip rahatlayabiliyorsunuz ayrıca.Hoşbuldum, çok güzel bir alan olmuş hem sıkılınca okumak için uzun yazılarda var başarılı
Hmm bu şüpheliÜstelik Canının sıkılınca göktuğa hakaret edip rahatlayabiliyorsunuz ayrıca.