haklıBen kolay kolay unutulmam asla burada ve uzun zamandır zaten güncelleme gelmiyor oyuna zaten
haklıBen kolay kolay unutulmam asla burada ve uzun zamandır zaten güncelleme gelmiyor oyuna zaten
Yeni Önerilerin varmı kankaBen kolay kolay unutulmam asla burada ve uzun zamandır zaten güncelleme gelmiyor oyuna zaten
Kendini galiba sen zannediyor abiseni hatırlayan 1 tane insan kalmadı oyunda boş yapma kaybol
Çok konuşmaKendini galiba sen zannediyor abi
Küçüğüm büyüklerinin işine karışmaÇok konuşma
Ayaz burdada ismini degistir güzel olmuş yakışırKüçüğüm büyüklerinin işine karışma
He la olur iyi ki hatırlatınAyaz burdada ismini degistir güzel olmuş yakışır
Olur abixhsbshzhsudhsauKüçüğüm büyüklerinin işine karışma
Aferin böyle olucaksınOlur abixhsbshzhsudhsau
Abi seni arayınca neden bacakların yamulup titrediAferin böyle olucaksın
Abisinin gülü çiçeği arayamazsın kiAbi seni arayınca neden bacakların yamulup titredi![]()
![]()
![]()
Dedim ya sana abuzeyt abiyi ara diyeAbi seni arayınca neden bacakların yamulup titredi![]()
![]()
![]()
Aradım demişsin abi bacaklarım titredi beni aradı bi anda yalvaririm sen ara demişsin paşamDedim ya sana abuzeyt abiyi ara diye
Abisinin gülü rüyanda mı aradın dur bakaym sorayım senşn mi titremiş benim miAradım demişsin abi bacaklarım titredi beni aradı bi anda yalvaririm sen ara demişsin paşam![]()
Benim niçin titresin ayazAbisinin gülü rüyanda mı aradın dur bakaym sorayım senşn mi titremiş benim mi
Kim uğraşcekAvni vergi at