Ok göktuğ başkan. Yaparız,59. Önerim
Şehir işlemleri kısmı içerisinde ki tüm yerlerde ki yapılan işlemlerde, "OK" yerine, oyun Türk yapımı olduğu için "TAMAM" yazması, Türkçe olarak yazması şeklinde çeviri olabilir.
Ok göktuğ başkan. Yaparız,59. Önerim
Şehir işlemleri kısmı içerisinde ki tüm yerlerde ki yapılan işlemlerde, "OK" yerine, oyun Türk yapımı olduğu için "TAMAM" yazması, Türkçe olarak yazması şeklinde çeviri olabilir.
Tamam!!Ok göktuğ başkan. Yaparız,
Bildiğim kadarıyla OK tuşu kullanılan teknoloji (yazılım diline göre) default olarak gelir. Dediğiniz şekilde TAMAM şeklinde değiştirilmesi için default değerin TAMAM ile değiştirilmesi gerekiyor.58. Önerim
Bireysel veya ortaklı işlerde, "OK" yerine, oyun Türk yapımı olduğu için "TAMAM" yazması, Türkçe olarak yazması şeklinde çeviri olabilir.
Bu da zaten default olarak geldiğinden ötürü değiştirmek kişiye göre değişir. Çok da göze batmayan bir durum yani ben OK a da bassam olurBildiğim kadarıyla OK tuşu kullanılan teknoloji (yazılım diline göre) default olarak gelir. Dediğiniz şekilde TAMAM şeklinde değiştirilmesi için default değerin TAMAM ile değiştirilmesi gerekiyor.
Harbiden şehir alanı çok kötü olmuş her tıkladığımızda sayfanın başına atıyor bu alanı sık kullanan biri olarak çok uğraştırıcı bir güncelleme olmuş. Rica ediyorum Bu soruna çözüm bulalım ya da eski haline döndürelim @BaşkanOnlineYav @Göktuğ Gökçebağ. Sen bir daha öneri vermezsen olur mu çünkü senin yüzünden şuan şehir kısmında çok uğraşıyoruz
güncelleme kaçtan sonra öyle olmuş bende 6.0.7 şuan hala eskisi gibiHarbiden şehir alanı çok kötü olmuş her tıkladığımızda sayfanın başına atıyor bu alanı sık kullanan biri olarak çok uğraştırıcı bir güncelleme olmuş. Rica ediyorum Bu soruna çözüm bulalım ya da eski haline döndürelim @BaşkanOnline
6.1.1güncelleme kaçtan sonra öyle olmuş bende 6.0.7 şuan hala eskisi gibi
Arkadaşlar bu konuyla ilgili artık destek alanında bunu anlatmaktan yorulduk, maalesef bu şekilde idare edelim, süresi gelmeyenleri arkaya çekmek gibi bir şey yapabilriiz.Harbiden şehir alanı çok kötü olmuş her tıkladığımızda sayfanın başına atıyor bu alanı sık kullanan biri olarak çok uğraştırıcı bir güncelleme olmuş. Rica ediyorum Bu soruna çözüm bulalım ya da eski haline döndürelim @BaşkanOnline
peki 6.1.1 güncellemesini yapmazsak herhangi bir sorun olur muArkadaşlar bu konuyla ilgili artık destek alanında bunu anlatmaktan yorulduk, maalesef bu şekilde idare edelim, süresi gelmeyenleri arkaya çekmek gibi bir şey yapabilriiz.
Evet, erişemediğiniz alanlar olur.peki 6.1.1 güncellemesini yapmazsak herhangi bir sorun olur mu
Bu alanı aktif kullanan bizler memnunduk öneri olsun diye öneri yapıyorlar. Dediğiniz şekildede olabilir hocamArkadaşlar bu konuyla ilgili artık destek alanında bunu anlatmaktan yorulduk, maalesef bu şekilde idare edelim, süresi gelmeyenleri arkaya çekmek gibi bir şey yapabilriiz.
İşler kısmındaki gibi olursa güzel olur hocam çünkü her tıkladığımızda başa dönmesi hem bizim için sıkıcı oluyor hemde zaman kaybimiz oluyorArkadaşlar bu konuyla ilgili artık destek alanında bunu anlatmaktan yorulduk, maalesef bu şekilde idare edelim, süresi gelmeyenleri arkaya çekmek gibi bir şey yapabilriiz.
şuan güncelleme yaptım alanların 2 sütun halinde olması güzel olmuş fakat başa sarması cidden can sıkıcı butona basıldığı gibi olduğu yerde sürenin çıkması için yapılacak birşey varsa o da güzel olabilir bence öneri verenler başa sarması için değil süresi çıkması için verdiklerini düşünüyorumEvet, erişemediğiniz alanlar olur.