ajancılık yapacamda ss alınmıor bunlarda mecbur 2.ci telefondan cekip atıyorum sürekli
Bekir bizden kardozi sinana falan gitseydin (etiket atmadım gelme Sinan)
ajancılık yapacamda ss alınmıor bunlarda mecbur 2.ci telefondan cekip atıyorum sürekli
altınok kadir aydın varken çekilmez
ücretsiz verdim kadire benSeninde nuden var mı onun elinde
sinan gardaşım davet atacam edecem diyordu afk kaldı herhalde unutmuşturBekir bizden kardozi sinana falan gitseydin (etiket atmadım gelme Sinan)
Yavrum benden istesen söylerdim içimiz dışımız bir bizimajancılık yapacamda ss alınmıor bunlarda mecbur 2.ci telefondan cekip atıyorum sürekli
tüh yanlış yere geldikYavrum benden istesen söylerdim içimiz dışımız bir bizim![]()
sinan gardaşım davet atacam edecem diyordu afk kaldı herhalde unutmuştur
ücretsiz verdim kadire ben
güncelleme önerim 63.cü kişiye gönderecem sıradakiniHerkese atıyor muşsun doğru mu
63 olmuşmu ben 2 yi okudum birtek. Traktör mu istiyor halagüncelleme önerim 63.cü kişiye gönderecem sıradakini
eğer uslu bir çocuk olursa bir gün şirinleri görebilecek63 olmuşmu ben 2 yi okudum birtek. Traktör mu istiyor hala
eğer uslu bir çocuk olursa bir gün şirinleri görebilecek
güncelleme önerim : Ronark landde ölünce kill görevi sayması geri getirilsin pusa indirim gelsinGüncelleme önerim: oyuna şirin baba gelsin, herkese akıl versin özellikle de birisine
güncelleme önerim : Ronark landde ölünce kill görevi sayması geri getirilsin pusa indirim gelsin
delosta var zaten kağıdını alıyon kapıyı kırmak için çıkartıyonPeki ronarkland towna kule aralarina birer tane traktör gelmesin mi??
delosta var zaten kağıdını alıyon kapıyı kırmak için çıkartıyon
sabah öğlen akşam güncelleme önerisi verdiğini hiç görmedim gece 3-4 gibi geliyor kimse yokken gizlice@Göktuğ Gökçebağ. Kooşş traktörlü oyun buldum
Jsjjsjshdhdhhddhhdsabah öğlen akşam güncelleme önerisi verdiğini hiç görmedim gece 3-4 gibi geliyor kimse yokken gizlice
ben bunu çözdüm gece güncellemeleri paylaşıyor sabah post araya kaynayacak diye gece gizliden darlıyor burda yöneticimizi biliyor oda gece online görür belki darlarım diyeJsjjsjshdhdhhddhhd
Sabahları tarlada çapa yapıyor karışma adama
Selam partiye alım var mıJsjjsjshdhdhhddhhd
Sabahları tarlada çapa yapıyor karışma adama