Güncelleme Önerilerim (6 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
puanla vekillikle şehir başkanlığıyla herhangi partiyle alakası yok sadece ilgi çekmeye çalışıyor aylardır gelmiş burda öneri sunuyor git vekil ol meclise sun kendine evde otururken bir hayal dünyası yaratmış burdakiler like atınca vay be yaparım ben bu işi demeye başladı herhalde bu kategoriyide ben yokken açmış kullanmaya başlamış en baştan müdahale edemedim buna. 50 kere ban yedin farklı hesaplarla girip öneri vermeye başladın 2019dan beri öneri veriyorum yazmış bide kafayı yersin alkjsdalskfklsdgkljdsg

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Oyun kurulmuş 2019 da ilk göktuğ gelmiş demiş tam ben yapacaktım böyle birşey benden önce yapmışlar bari gidip yardımcı olup öneri vereyim demiş önerilerine ilham olarakta farming simülatör oynuyormuş

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
65. Önerim

Oyun içerisinde yer alan ses simgesi, profil ekranındaki menülerin yanına, aynı şekilde kutucuk olarak eklenebilir. Tıklanıldığı anda, 'Müziği aç' ve 'Müziği kapat' şeklinde olabilir. Bu sayede, ana ekrandaki durmadan çıkan ses simgesi de kaldırılmış olur.
Yok yerini beğeniyoruz biz, burada kalacak.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
64. Önerim

Oyun içerisine sabit bir 81 il ve şehir içi harita sistemi eklenebilir. Yerel Seçim 2024 oyunundaki gibi, oyuncuların kendi haritalandırma sistemlerini oluşturabilmelerine olanak tanıyan bir özellik sunulabilir. Bu sayede oyun içerisinde köklü değişiklikler yapılarak oyuncu sayısında ciddi artışlar sağlanabilir. Harita sistemi içinde havalimanı yapma gibi seçenekler de yer alabilir ve bu havalimanları, ulaştırma bakanlığı tarafından inşa edilebilir. Her partinin kendi genel merkezi olur ve herhangi bir şehirde nerede açmak istiyorsa, genel merkezini orada kurabilir. Genel merkezler, parti geliştirme ve büyütme amacıyla toplantı odaları gibi yeni mekanlar eklenerek detaylandırılabilir. Ayrıca, Türkiye haritası da oyuna eklenerek oyuncuların harita üzerinde çeşitli stratejik hareketler yapmalarına imkan tanınabilir. Tabi bu şekilde Yerel Seçim 2024 gibi basit bir şehir içi harita sistemi değil daha kaliteli simcity tarzı kaliteli bir görseller simgeler kullanarak olabilir. @BaşkanOnline
Yok resimler kötü. böyle olmaz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
63. Önerim

1. Toplantı Odaları ve Sandalye Resimleri:** Parti birleşmeleri veya ittifak toplantıları sırasında, oyuncuların sandalye resimlerine tıklayarak kendi profil resimlerini sandalye üzerinde görünür hale getirmesi.
2. Ekranlardaki Görseller ve Grafik Veriler:** Odalarda bulunan ekranlarda, partilerin hareketli logoları, parti oyuncu sayıları, partideki artışlar ve düşüşler, parti birleşmelerindeki artışlar veya düşüşler gibi grafik verilerin slayt şeklinde kendiliğinden oynatılması.
3. Sohbet İmkanları:** Bu odalarda hem sesli hem de mesajlı sohbet imkanı sağlayarak, koltuk sayısına göre yani toplantı odası kapasitesine göre katılımcı sayısının belirlenmesi.

Bu özellikler, oyun içi parti toplantıları daha etkileşimli ve dinamik hale getirebilir. Ayrıca, oyuncuların toplantılara daha görsel ve organize bir şekilde katılımını sağlayarak, iletişimi ve bilgi paylaşımını artırabilir.
yok l koltuk yapacağız

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
62. Önerim

Dükkanlar kısmı, işlerde olduğu gibi küçük şekilde yan yana iki sütun halinde düzenlenebilir. Üst tarafında "24 saatte bir yapılır" şeklinde yazabilir ve altında da tıklama butonları küçültülerek işlem yapma olanağı sağlanabilir.
hayır yan yana üç sütjun yapacağız.
üst tarafa değil alt tarafa 24 saatte bir yapılır yazacağız.

Kaan Yüksel

Aktif Üye
39. Dönem Oyun Başkanı
Göktuğ Başkan Teknoloji Geliştirme ve Güncelleme Ekibine alınmalı kesinlikle değerlendirin bu güncellemeyi şey pardon öneriyi değil yeteneği hocam @BaşkanOnline