1. sezon finalde bıraktımyeni sezonu cıktı ya izlemediniz mi
1. sezon finalde bıraktımyeni sezonu cıktı ya izlemediniz mi
Onursal Başkana Katsayı eklensin +10 Katsayı.Ciddi öneri
Şehir Alanında ki Şehir Ticareti Sayıları Arttırılsın ücretleride arttırılsın. Kasamız boş
Buduna gel kasa dolarCiddi öneri
Şehir Alanında ki Şehir Ticareti Sayıları Arttırılsın ücretleride arttırılsın. Kasamız boş
Furkan gelirse gelirimBuduna gel kasa dolar
Kanka 3 5 tur dükkanlara basmaCiddi öneri
Şuan Dükkana basmıyorum zatenKanka 3 5 tur dükkanlara basma![]()
3 5 tur dükkanlara basmasanda yakalayamayız biz seni![]()
+10 az değil mi ya sonuçta onursal başkansinOnursal Başkana Katsayı eklensin +10 Katsayı.
güzel banladınız teşekkür ederim ilk bölümü izleyip geldimyeni sezonu cıktı ya izlemediniz mi
Sado neredeGüncelleme Önerisi 99284829498284972848
"Altın Ok" partisinin isminde ki "ALTIN" kelimesi gerçek hayatta çok pahalı bir takı olduğu için
ve insanların alamama durumu olduğundan, BaşkanOnline'deki oyuncuların moralini bozacağı için "ALTIN" isminin, "ÇELİK" diye değiştirilmesini istiyorum.
@BaşkanOnline[/USE
[/QUOTE]
Sado nerede
Göktuğ hocam tamam iyisin hoşsun ama biraz gelistirmen lazım önerileriBiraz basit kendi yapımım olan güncelleme öneri listem
olabilir sonuçta ben basit güncelleme önerileri veriyorum öyle arada büyük çaplı güncelleme önerileri veriyorum onlarda zaten büyük ihtimalle gelmeyecek şeyler zaten düşünülmeyen şeyler bu 3 maddeGöktuğ hocam tamam iyisin hoşsun ama biraz gelistirmen lazım önerileri
mesela neden öncelik oyuna gelebilcek o kadar yeni şeyler varken adliye binası olsun?olabilir sonuçta ben basit güncelleme önerileri veriyorum öyle arada büyük çaplı güncelleme önerileri veriyorum onlarda zaten büyük ihtimalle gelmeyecek şeyler zaten düşünülmeyen şeyler bu 3 madde
mesela 1) adalet bakanının kendi oyun kasasından haftalık aldığı bakanlık bütçesiyle her şehire adliye binası yapması gibi
2) ulaştırma bakanının oyuna eklenip havalimanlarını oyun yönetimi yerine ulaştırma bakanının kendi oyun kasasından haftalık aldığı bakanlık bütçesi ile yapması şeklinde gibi
3) çevre şehircilik bakanının her şehire kendi alt birimi olan toki ile birlikte mevcut oyuncu sayısı ve yeni gelecek oyunculara yönelik 81 ilde ki oyuncu sayısına ve yeni geleceklere yönelik konutlar yapması gibi