Güncelleme Önerilerim (10 Kişi İçeride)

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Ciddi öneri
Şehir Alanında ki Şehir Ticareti Sayıları Arttırılsın ücretleride arttırılsın. Kasamız boş

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
göktuğ sarı bahçeye birşeyler yapman lazım acil kuraklıkla boğuşuyor millet su yok

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
göktuğ en son partiden yardım istiyordu istediği yardım ulaşmayınca offline olmaya karar verdi birazdan uyanır saat 02:30 sularında giriş yapıyor

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
Güncelleme Önerilerim 73828362828338386282826373

@BaşkanOnline

Oyuncular olarak birbirmize hakaret yada asılsız iddialar sonucu ortaya çıkan durumalr maddi tazminat davaları açabilelim. Suça bağlı olacak şekilde oyun hakiminin vereceği karar ile gerek oyun hayatı boyunca, gerek belirli bir süre davacı davalıdan gelir elde etsin..

A

AKTO

Ziyaretçi
Güncelleme Önerisi 99284829498284972848

"Altın Ok" partisinin isminde ki "ALTIN" kelimesi gerçek hayatta çok pahalı bir takı olduğu için
ve insanların alamama durumu olduğundan, BaşkanOnline'deki oyuncuların moralini bozacağı için "ALTIN" isminin, "ÇELİK" diye değiştirilmesini istiyorum.

@BaşkanOnline

Göktuğ Gökçebağ.

Aktif Üye
Vatandaş
Göktuğ hocam tamam iyisin hoşsun ama biraz gelistirmen lazım önerileri
olabilir sonuçta ben basit güncelleme önerileri veriyorum öyle arada büyük çaplı güncelleme önerileri veriyorum onlarda zaten büyük ihtimalle gelmeyecek şeyler zaten düşünülmeyen şeyler bu 3 madde

mesela 1) adalet bakanının kendi oyun kasasından haftalık aldığı bakanlık bütçesiyle her şehire adliye binası yapması gibi

2) ulaştırma bakanının oyuna eklenip havalimanlarını oyun yönetimi yerine ulaştırma bakanının kendi oyun kasasından haftalık aldığı bakanlık bütçesi ile yapması şeklinde gibi

3) çevre şehircilik bakanının her şehire kendi alt birimi olan toki ile birlikte mevcut oyuncu sayısı ve yeni gelecek oyunculara yönelik 81 ilde ki oyuncu sayısına ve yeni geleceklere yönelik konutlar yapması gibi

A

AKTO

Ziyaretçi
olabilir sonuçta ben basit güncelleme önerileri veriyorum öyle arada büyük çaplı güncelleme önerileri veriyorum onlarda zaten büyük ihtimalle gelmeyecek şeyler zaten düşünülmeyen şeyler bu 3 madde

mesela 1) adalet bakanının kendi oyun kasasından haftalık aldığı bakanlık bütçesiyle her şehire adliye binası yapması gibi

2) ulaştırma bakanının oyuna eklenip havalimanlarını oyun yönetimi yerine ulaştırma bakanının kendi oyun kasasından haftalık aldığı bakanlık bütçesi ile yapması şeklinde gibi

3) çevre şehircilik bakanının her şehire kendi alt birimi olan toki ile birlikte mevcut oyuncu sayısı ve yeni gelecek oyunculara yönelik 81 ilde ki oyuncu sayısına ve yeni geleceklere yönelik konutlar yapması gibi
mesela neden öncelik oyuna gelebilcek o kadar yeni şeyler varken adliye binası olsun?