Güncelleme Önerilerim (7 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Slm 500 olmadı mı hala 490. Mesajda bana haber verene 500. Mesajı atıp 500 yeşiltaş alırsam 100m trink çalışır.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Hadi hepimiz parti gruplarına link atıp birer mesaj atın 500. Mesaja 500 yeşiltaş alcaz diyelim 😂😂

Göktuğ Gökçebağ.

Aktif Üye
Vatandaş
Goktugun onerilerinin uygulanma seviyesi
çok kafanız çalışıyorsa gidin kendinize konu başlığı açın birazda siz güncelleme önerileri verinde ne yönde oyunu gelişiyorlar ve verdiğiniz önerilerinize katılıyormuyuz katılmıyormuyuz ve söylediklerinizi oyun yönetimi yapıyorlarmı destekliyorlarmı desteklemiyorlarmı görelim böyle dalga geçip de kendinizi komik sanacağınıza

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
çok kafanız çalışıyorsa gidin kendinize konu başlığı açın birazda siz güncelleme önerileri verinde ne yönde oyunu gelişiyorlar ve verdiğiniz önerilerinize katılıyormuyuz katılmıyormuyuz ve söylediklerinizi oyun yönetimi yapıyorlarmı destekliyorlarmı desteklemiyorlarmı görelim böyle dalga geçip de kendinizi komik sanacağınıza
👀

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş

Göktuğ Gökçebağ.

Aktif Üye
Vatandaş
böyle benimle dalga geçen sabit 10-15 kişi için söylüyorum tek tek isimde vermiyorum bana bu kadar kafa yoracağınıza oyun gelişimi açısından hiçbir katkınızı göremedik laf var anca dalga geçme başka oyuncularla ama icraate gelince icraat 0 direk net şekilde ondan sonrada oyun gelişmedi oluyor sizin bu saçmalıklarınız yüzünden oyunda heveste kalmıyor