Güncelleme Önerilerim (8 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
böyle benimle dalga geçen sabit 10-15 kişi için söylüyorum tek tek isimde vermiyorum bana bu kadar kafa yoracağınıza oyun gelişimi açısından hiçbir katkınızı göremedik laf var anca dalga geçme başka oyuncularla ama icraate gelince icraat 0 direk net şekilde
göktuğ 2019dan beri öneri sunuyorsun 2019dan beri tek tek isim vermiyorsun

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
böyle benimle dalga geçen sabit 10-15 kişi için söylüyorum tek tek isimde vermiyorum bana bu kadar kafa yoracağınıza oyun gelişimi açısından hiçbir katkınızı göremedik laf var anca dalga geçme başka oyuncularla ama icraate gelince icraat 0 direk net şekilde ondan sonrada oyun gelişmedi oluyor sizin bu saçmalıklarınız yüzünden oyunda heveste kalmıyor
ben hariç dimi göktug

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
Kardeşim ben big bangden önce bile öneri sunuyordum ,sen yokken burada trex harekat diye parti vardı oraya üyeydim

Göktuğ Gökçebağ.

Aktif Üye
Vatandaş
Bunu diyen baska oyuna gidip burayi kotuledi Kajajsjsjjsjsjsjjs
böyle birşey geçmişte olsa bile konusu kapandı bitti gitti herkes rıskını yer o yüzden ha burası ha başka yer ha yeni başka birisi birşey yapar orayada kayıt yapar oynayabiliriz kimseyi ilgilendirmez şu anda da hem burada hemde başka yerdede oynuyorum aynı şekilde seçim oyunumu bu 2 oynadığım yer haricinde başka kişi bir tane daha kendine özel yapsa orada da oynarım kimseyi ilgilendirmez sonuçta herkes rıskını alın terini kazanıyor

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
böyle birşey geçmişte olsa bile konusu kapandı bitti gitti herkes rıskını yer o yüzden ha burası ha başka yer ha yeni başka birisi birşey yapar orayada kayıt yapar oynayabiliriz kimseyi ilgilendirmez şu anda da hem burada hemde başka yerdede oynuyorum aynı şekilde seçim oyunumu başka kişi daha kendine özel yapsa orada da oynarım kimseyi ilgilendirmez sonuçta

Başakşehir kesin kazanır mi

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
böyle birşey geçmişte olsa bile konusu kapandı bitti gitti herkes rıskını yer o yüzden ha burası ha başka yer ha yeni başka birisi birşey yapar orayada kayıt yapar oynayabiliriz kimseyi ilgilendirmez şu anda da hem burada hemde başka yerdede oynuyorum aynı şekilde seçim oyunumu başka kişi daha kendine özel yapsa orada da oynarım kimseyi ilgilendirmez sonuçta
orada da öneri veriyor musun göktug, yönetim sana dönüyor mu

A

AKTO

Ziyaretçi
böyle benimle dalga geçen sabit 10-15 kişi için söylüyorum tek tek isimde vermiyorum bana bu kadar kafa yoracağınıza oyun gelişimi açısından hiçbir katkınızı göremedik laf var anca dalga geçme başka oyuncularla ama icraate gelince icraat 0 direk net şekilde ondan sonrada oyun gelişmedi oluyor sizin bu saçmalıklarınız yüzünden oyunda heveste kalmıyor
ok