göktuğ 2019dan beri öneri sunuyorsun 2019dan beri tek tek isim vermiyorsunböyle benimle dalga geçen sabit 10-15 kişi için söylüyorum tek tek isimde vermiyorum bana bu kadar kafa yoracağınıza oyun gelişimi açısından hiçbir katkınızı göremedik laf var anca dalga geçme başka oyuncularla ama icraate gelince icraat 0 direk net şekilde
2021 8. ayın sonları falangöktuğ 2019dan beri öneri sunuyorsun 2019dan beri tek tek isim vermiyorsun
2019 dedin ama geçen gün2021 8. ayın sonları falan
ben hariç dimi göktugböyle benimle dalga geçen sabit 10-15 kişi için söylüyorum tek tek isimde vermiyorum bana bu kadar kafa yoracağınıza oyun gelişimi açısından hiçbir katkınızı göremedik laf var anca dalga geçme başka oyuncularla ama icraate gelince icraat 0 direk net şekilde ondan sonrada oyun gelişmedi oluyor sizin bu saçmalıklarınız yüzünden oyunda heveste kalmıyor
onu yanlış dedim2019 dedin ama geçen gün
e tabikide oyun yönetimi yani oyun sahibi ve çalışanları hariç sabit 10-15 kişi bazıları süresiz ban alıp gidenler zatenben hariç dimi göktug
Oyle bir sansi varmi sanmamben hariç dimi göktug
Bunu diyen baska oyuna gidip burayi kotuledi Kajajsjsjjsjsjsjjse tabikide oyun yönetimi hariç sabit 10-15 kişi bazıları süresiz ban alıp gidenler zaten
bende hariçe tabikide oyun yönetimi yani oyun sahibi ve çalışanları hariç sabit 10-15 kişi bazıları süresiz ban alıp gidenler zaten
böyle birşey geçmişte olsa bile konusu kapandı bitti gitti herkes rıskını yer o yüzden ha burası ha başka yer ha yeni başka birisi birşey yapar orayada kayıt yapar oynayabiliriz kimseyi ilgilendirmez şu anda da hem burada hemde başka yerdede oynuyorum aynı şekilde seçim oyunumu bu 2 oynadığım yer haricinde başka kişi bir tane daha kendine özel yapsa orada da oynarım kimseyi ilgilendirmez sonuçta herkes rıskını alın terini kazanıyorBunu diyen baska oyuna gidip burayi kotuledi Kajajsjsjjsjsjsjjs
böyle birşey geçmişte olsa bile konusu kapandı bitti gitti herkes rıskını yer o yüzden ha burası ha başka yer ha yeni başka birisi birşey yapar orayada kayıt yapar oynayabiliriz kimseyi ilgilendirmez şu anda da hem burada hemde başka yerdede oynuyorum aynı şekilde seçim oyunumu başka kişi daha kendine özel yapsa orada da oynarım kimseyi ilgilendirmez sonuçta
orada da öneri veriyor musun göktug, yönetim sana dönüyor muböyle birşey geçmişte olsa bile konusu kapandı bitti gitti herkes rıskını yer o yüzden ha burası ha başka yer ha yeni başka birisi birşey yapar orayada kayıt yapar oynayabiliriz kimseyi ilgilendirmez şu anda da hem burada hemde başka yerdede oynuyorum aynı şekilde seçim oyunumu başka kişi daha kendine özel yapsa orada da oynarım kimseyi ilgilendirmez sonuçta
her farklı oyunun kendine özel alanları var birbirinden farklı alanlar olduğu için o alanlara yönelik örnekler illaki veriyorumorada da öneri veriyor musun göktug, yönetim sana dönüyor mu
Ora duruyormu ki en son kapattirmistik sankiher farklı oyunun kendine özel alanları var birbirinden farklı alanlar olduğu için o alanlara yönelik örnekler illaki veriyorum
okböyle benimle dalga geçen sabit 10-15 kişi için söylüyorum tek tek isimde vermiyorum bana bu kadar kafa yoracağınıza oyun gelişimi açısından hiçbir katkınızı göremedik laf var anca dalga geçme başka oyuncularla ama icraate gelince icraat 0 direk net şekilde ondan sonrada oyun gelişmedi oluyor sizin bu saçmalıklarınız yüzünden oyunda heveste kalmıyor